Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się robić nowe konto?

ReLoUPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jak w temacie mam zagrane 854 bitew, IS'a, T1 Ht, ale jestem czerwony te konto jest zawalone.  Teraz mam 2 tygodnie wolnego i czy opłaca się robić nowe konto? Gram dziennie dosyć dużo bo w ferie naprawde solidnie przysiadam. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Nadrobić 1000 czerwonych bitew to żaden wyczyn. Ja mam 10k bitew i staty czerwony i mi to wisi. Gram dobrze, a klany zazwyczaj patrzą na staty z ostatnich X dni. Nie rób nowego konta.

Opublikowano

A możesz mi powiedzieć co to znaczy w moim profilu i w grze i czy coś jest dobre jakaś statystyka?

W profilu:

Ogólne statystki (2014-02-16)

WN8: 13 ( 238 )  EFF: 15 (609) 

Śr poziom: 4,46

W grze:

1k 

238

45%

0h

47%

4zzt3n.png

Opublikowano

A możesz mi powiedzieć co to znaczy w moim profilu i w grze i czy coś jest dobre jakaś statystyka?

W profilu:

Ogólne statystki (2014-02-16)

WN8: 13 ( 238 )  EFF: 15 (609) 

Śr poziom: 4,46

W grze:

1k 

238

45%

0h

47%

Tak jak mówiłem w tamtym temacie - tragedii nie ma, ale dopiero uczysz się grać. Radzę pooglądać na yt jak grają najlepsi, lub znaleźć sobie klan gdzie szkolą pomidory. 

Opublikowano

Nadrobić 1000 czerwonych bitew to żaden wyczyn. Ja mam 10k bitew i staty czerwony i mi to wisi. Gram dobrze, a klany zazwyczaj patrzą na staty z ostatnich X dni. Nie rób nowego konta.

Ale kolor minimum zielony musisz mieć ..

Co z tego, jeżeli zrobisz nowe konto, a i tak nie potrafisz grać ?

Ktoś sobie kiedyś wymyślił, zrobię nowe konto pewnie fiolet, a potem się okazuję, że nawet na nowym  daleko mu do zielonego.

Najpierw naucz się grać, potem możesz pomyśleć ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Ale kolor minimum zielony musisz mieć ..

Co z tego, jeżeli zrobisz nowe konto, a i tak nie potrafisz grać ?

Ktoś sobie kiedyś wymyślił, zrobię nowe konto pewnie fiolet, a potem się okazuję, że nawet na nowym  daleko mu do zielonego.

Najpierw naucz się grać, potem możesz pomyśleć ;)

Ogólnie teraz dużo wygrywam np. wygram 10 gier potem przegram 6, i dosyć wolno to leci ;/

4zzt3n.png

Opublikowano

Ogólnie teraz dużo wygrywam np. wygram 10 gier potem przegram 6, i dosyć wolno to leci ;/

Wygrane nic nie mają do stat. Możesz nie umieć grać, a wygrywać, bo masz dobry team i nowe konto tego nie zmieni.

Opublikowano

Jak dla mnie staty z ogólnej liczby bitew są do dupy.

Ale te z ostatniego 1000 mówią wszystko. Nie jestem jakimś pro graczem ale gdybym robił nowe konto byłbym fioletem :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Nie jestem jakimś pro graczem ale gdybym robił nowe konto byłbym fioletem :)

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Rozśmieszyłeś mnie ziomuś. Tyś najwyraźniej nie widział jak grają fiolety. 1/10 bitew specjalista, w każdej bitwie nie mniej niż 5k dmg (na Xt) średni exp na ostatnie bitwy w okolicach 1500 (z premką) (tak wiem przesadzam!). Pro gracz = fiolet Nie jesteś pro graczem nie jesteś fioletem. 

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Rozśmieszyłeś mnie ziomuś. Tyś najwyraźniej nie widział jak grają fiolety. 1/10 bitew specjalista, w każdej bitwie nie mniej niż 5k dmg (na Xt) średni exp na ostatnie bitwy w okoliacach 1500 (z premką)

Juri wiesz, lubię Cie ale zawsze chciałem Ci to powiedzieć, że w WOT'a to Ty grać nie umiesz. Dużo się wypowiadasz, a mało wiesz.

Fioletowe staty wskakują bodajże od 1900 albo 2000, a ja mam 2029 z ostatnich 1000 bitew( z czego przez jebanego xvm'a staty lecą mi w dół jak głupie bo losuje takich pomidorów jak np Ty i wszystkie przegrane)

Tak dla porównania moje staty 2029, a twoje 985. Mowa o WN7.

Także jak nie wiesz czegoś to się po prostu nie wypowiadaj bo mi działasz na nerwy ;)

Może i wiedzę o wocie to Ty masz ale skilla brak.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

@UP

Potwierdzam, nikt nie powinen korzystać z rad naszego wielce kochanego moderatora. WN8 mam 2,5 razy lepsze ,a nie zgodzę się z większością jego wypowiedzi - jedyne co potrafi to mowić SPAM / NIESPAM na tym forum i koniec.

@topic Nie opłaca się robić nowego konta, bo jeżeli rzeczywiście potrafisz grać , to nie będziesz musiał się bać, że Ciebie nie przyjmą itp. Póki co, rozegraj 2x tyle bitew i zobacz jak wygląda WoT na wyższych tierach (mowa o klanach)

76561198018588473.png
Opublikowano

Nie rob nowego konta, rob totalny rozpier***** i nie przejmuj sie ze ktos cie nazwie pomidorem, wlasnie tacy gracze robia epickie bitwy bo sa niedoceniani zawsze w ostatniej kolejnosci wybiora ciebie jako cel a ty mozesz robic spokojnie demedż. Znajdz klan nie badz niesmialy, graj z lepszymi od siebie i sie duzo nauczysz. A jesli mowa o unicumach to 2 konta wlascicieli i nw czy ktos pamieta czasy bez golda gdzie jak byles niebieski to juz wgle byles miszczem tej gry. POWODZENIA i 3m Sie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...