Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Camtasia Studio 8 - Problem z wrzuceniem filmu na YT

FuBuPoL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemasz.

Mam problem z udostępnieniem filmu n YouTube poprzez Camtasie Studio 8 . 

Nagrałem film mający jakieś 37minut programem Action Mirillis, wrzuciłem tak jak powinienem do Camtasii po czym zweryfikowałem konto na YT , i włączyłem przesyłanie do serwerów YouTube...

Po wykonaniu renderowania wyskakuję błąd ocurred error coś tam, że nie można przesłać tego filmu i nie wiem dlaczego.

Kodeki wgrałem które ktoś mi podał w poprzednim temacie, i wrzucałem już dwa filmu, tylko że krótsze na YT i wszystko działało...

Teraz próbuję wrzucić ten film przez YuTube, ale trwa to 250minut i się boję, że mi nie wrzuci i znowu jakiś problem będzie...

Konto jest zweryfikowane .

+ Film mi Camtasia zrenderowała do .mp4 czyli wejdzie na YouTube  ? 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Standardowa licencja YouTuba pozwala przesłać film trwający maksymalnie 15 min.

Tylko jest kwestia tego, że zrobiłem to co trzeba aby wysyłać filmy dluższe niż 15minut...

Wysłali do mnie tego sms z tym kodem i byl zatwierdzon wszedłem w tą opcję ''chcesz przesyłać filmy dłuższe niz 15minut ? '' I zrobiłem to co tam było i moje konto zostało zweryfikowane, ponadto wstawiłem wczoraj film mający 33minuty, jednak musiałem go usunąć bo był w złym formacie i miał tylko dźwięk bez obrazu... 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z programem nie pomoge ci, ale 

Film mi Camtasia zrenderowała do .mp4 czyli wejdzie na YouTube  ?

format który masz czyli mp4 jest dobry dla youtube'a bo tylko jego obsługuje. 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

musisz zmienic format camtasii na taki jaki yt przyjmuje wpisz w google

youtube przesylanie filmow i znajdziesz na ich stronce liste formatow jakie trzeba zamienic z edytora video ma taki jaki przyjmuja np

format vep musze zamienic na avi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...