Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Cała prawda o serwerze sevor.xx i jego ekipie [Canzas/EltseN :3] Złodzeje uważajcie !

themasyaf112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w tym temacie chciałbym przedstawić wam cała prawdę o serwie sevor.XX oraz użytkowniku CanzaS jak i EltseN :3. Canzas i EltseN to jedna osoba poprostu jest na 2 nickach.

Pierw wam przedstawię historie jaka mi się z nim przydarzyła potem wkleje screeny. 

Po co robie ten temat ? Po to abyście uważali na tego człowieka na samym dole będzie jego nr ip po to abyście sprawdzali np jeśli ktoś będzie chciał robić z wami forum, czy to przypadkiem nie on.

No to tak, okradł mnie na spory hajs mieliśmy robić razem serwer plemina,sieć counter-strike. No i faktycznie zrobiliśmy ten serwer jak i tą sieć.On powiedział że nie chce mieć już sieci bo na jego serwerze nikt nie  gra tylko u mnie a ja mu admina nie chce dać.Typowe zachowanie gimbusa.No i zniszczył mi forum.Zmieniłem ftp i all lecz mieliśmy lukę w acp i wykorzystał to.Przy projekcie jego serwera sevor, okradł swojego grafika jak i graczy.Serwer padł po 1 dniu niby miał pełno bugów lecz to były bugi do naprawy po 10 minut na x1. Nawet tego nie potrafili zrobić zatem ojeb**** graczy na hajs bo zarobili na tym serwerze ponad 460 zł jak on mi pisał. Grafika okradł w taki sposób że on zrobił all a nawet 50 zlotych za to nie dostał.

Teraz tu macie pare screenów na jego temat jak pięknie wyraża się do swojej ekipy i jak ładnie wyzywa innych.

To screen od grafika.

Adrian.png

Resztę screenów dodam jak zrobię formata komputera bo coś mi nie chodzi gg jedynie w przeglądarce lecz tam mi sie archiwum nie zapisuje.

Jeszcze raz uważajcie na tego człowieka

Kilka danych o nim :

E mail : xyz

Adres ip : xyz

Opublikowano

Drogi norku ^^ Miałem z Tobą serwerownie :) i miałem prawo rozjebać forum, które sam robiłem, bo ty gówno potrafisz. :) Druga sprawa nie wiesz czemu Sevora wyłączyliśmy, także nie udzielaj się :) Bo gówno potrafisz. Adres ip, który podałeś, nie jest mój///kłamiesz xD :) Zapraszam do sprawdzania :) Co tutaj mogę powiedzieć, co do teamu grafik miał dostać zapłatę miesiąc po starcie, jak widzisz serwer wyłączyliśmy, ponieważ po zmianie maszyny, pliki się "zjebały" nie będę otwierał zbugowanego serwera, jest to nie logiczne. Pisz dalej bzdury, bez konkretnych dowodów :) Jak to napisałeś wczoraj " zrujnujesz mnie w internecie" co mnie interesuje moja opinia w internecie ? To tylko wirtualny świat, mój drogi :) Liczy się życie realne, po czym zauważyłem, że go nie masz. :) Dużo kłamiesz, jeżeli już piszemy o serwerowniach CS, to przypomnę Ci jak to ty mnie "ojebałeś" przypomnij sobie serwerownię proogaming.pl ;) Dobrze ją pamiętasz :) Dla mnie jesteś zwykłym frajerem i konfidentem :) Co do pieniędzy z IS z Sevor.pl, serwer zarobił około 470zł tak jak Ci pisałem, z tego 60% do sponsora a 40% do nas, także jeżeli dobrze liczę dla nas jest jakieś 100-150zł, których jeszcze nie otrzymaliśmy, wiec wytłumacz mi jak mogłem oszukać kogoś :) Każdy dobrze wie, że pieniądze na IS wydaje się gdy serwer się ustabilizuje, czego nie uczyniliście, wiec to nie moja wina, jak pisałem gdzieś wyżej, Serwer Sevor został wyłączony z przyczyn bugów. Teraz czekam na dowody, którymi mnie zrujnujesz :) Co do twoich umiętności : nic nie potrafisz :) Sam wszystkim się zajmowałem :) Odpierdalałem brudną robotę :) Potraficie tylko hejtować :) Prawda jest taka że nie zrobisz takiego serwera jak by w 1/4 ;) Tyle z mojej strony w tym temacie :)

Pozdrawiam Cannzas

P.S popraw moje nicki, bo źle je podałeś :] dowiedz się dokładnie jaki mam adres IP ;]

3326577568.png

Opublikowano

@up
Gimbus, tępić takich ludzi. Zobacze co się da zrobić z tym IP. Jeśli jest ono prawdziwe na private wyśle Ci gdzie mieszka ;).

Opublikowano

@up

Gimbus, tępić takich ludzi. Zobacze co się da zrobić z tym IP. Jeśli jest ono prawdziwe na private wyśle Ci gdzie mieszka ;).

Adres Ci mogę podać :*

3326577568.png

Opublikowano

Drogi norku ^^ Miałem z Tobą serwerownie :) i miałem prawo rozjebać forum, które sam robiłem, bo ty gówno potrafisz. :) Druga sprawa nie wiesz czemu Sevora wyłączyliśmy, także nie udzielaj się :) Bo gówno potrafisz. Adres ip, który podałeś, nie jest mój :) Zapraszam do sprawdzania :) Co tutaj mogę powiedzieć, co do teamu grafik miał dostać zapłatę miesiąc po starcie, jak widzisz serwer wyłączyliśmy, ponieważ po zmianie maszyny, pliki się "zjebały" nie będę otwierał zbugowanego serwera, jest to nie logiczne. Pisz dalej bzdury, bez konkretnych dowodów :) Jak to napisałeś wczoraj " zrujnujesz mnie w internecie" co mnie interesuje moja opinia w internecie ? To tylko wirtualny świat, mój drogi :) Liczy się życie realne, po czym zauważyłem, że go nie masz. :) Dużo kłamiesz, jeżeli już piszemy o serwerowniach CS, to przypomnę Ci jak to ty mnie "ojebałeś" przypomnij sobie serwerownię proogaming.pl ;) Dobrze ją pamiętasz :) Dla mnie jesteś zwykłym frajerem i konfidentem :) Co do pieniędzy z IS z Sevor.pl, serwer zarobił około 470zł tak jak Ci pisałem, z tego 60% do sponsora a 40% do nas, także jeżeli dobrze liczę dla nas jest jakieś 100-150zł, których jeszcze nie otrzymaliśmy, wiec wytłumacz mi jak mogłem oszukać kogoś :) Każdy dobrze wie, że pieniądze na IS wydaje się gdy serwer się ustabilizuje, czego nie uczyniliście, wiec to nie moja wina, jak pisałem gdzieś wyżej, Serwer Sevor został wyłączony z przyczyn bugów. Teraz czekam na dowody, którymi mnie zrujnujesz :) Co do twoich umiętności : nic nie potrafisz :) Sam wszystkim się zajmowałem :) Odpierdalałem brudną robotę :) Potraficie tylko hejtować :) Prawda jest taka że nie zrobisz takiego serwera jak by w 1/4 ;) Tyle z mojej strony w tym temacie :)

Pozdrawiam Cannzas

P.S popraw moje nicki, bo źle je podałeś :] dowiedz się dokładnie jaki mam adres IP ;]

Dobra, szczerze mnie to nie interesuje ale jakim cudem po zmianie maszyny pliki się 'zjebały'? Czy maszyna ma coś do tego? hue hue

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

@Metin2-Poland poprostu okradł graczy.

@EltseN :3 ty to potrafisz najwięcej google jedynie :) Prostych bugów na serwerze nie potrafiliście naprawić... Nawet ja bym ci to zrobił choć się tym nie interesuje. Ja cie orypałem? Pamiętam była serwerownia tylko ją zamknełem a nie ze cie orypałem to jest co innego.Jesteś zwykłą mendą taką jak FuBu jestes identyczny. Życie realne ? Ty go nie masz pewnie 50 kg wagi 16 lat cola i przed kompem pento robisz.Zawsze co nie wejde na kompa ty jesteś, pisałeś mi na ten temat że na tele siedzisz. To na dworze nawet musisz korzystać ze sprzętu współczesnego. Jesteś nikim , boli cię ze napisałem prawde o tobie ? Pisałeś mi nawet na gg jutro dam screena że jeśli to napisze to zmienisz gg itp :)

A i jeszcze coś , u mnie na cs kolego więcej osob gra niż na tym twoim gównie na którym grało ledwo 100 osób  :) W bazie może 1 k na forum 200 userów ledwo, jeszcze nulled ipb board. :)

Opublikowano

@Metin2-Poland poprostu okradł graczy.

@EltseN :3 ty to potrafisz najwięcej google jedynie :) Prostych bugów na serwerze nie potrafiliście naprawić... Nawet ja bym ci to zrobił choć się tym nie interesuje. Ja cie orypałem? Pamiętam była serwerownia tylko ją zamknełem a nie ze cie orypałem to jest co innego.Jesteś zwykłą mendą taką jak FuBu jestes identyczny. Życie realne ? Ty go nie masz pewnie 50 kg wagi 16 lat cola i przed kompem pento robisz.Zawsze co nie wejde na kompa ty jesteś, pisałeś mi na ten temat że na tele siedzisz. To na dworze nawet musisz korzystać ze sprzętu współczesnego. Jesteś nikim , boli cię ze napisałem prawde o tobie ? Pisałeś mi nawet na gg jutro dam screena że jeśli to napisze to zmienisz gg itp :)

A i jeszcze coś , u mnie na cs kolego więcej osob gra niż na tym twoim gównie na którym grało ledwo 100 osób   :) W bazie może 1 k na forum 200 userów ledwo, jeszcze nulled ipb board. :)

Morda śmieciu :) Nie wiesz jakie były bugi :) Może dowiedz się co oznacza bug ^^ Pozderki ;]

To co napisał themasyaf to prawda. Sam zostałem przez niego nie jedno krotnie oj3bany. Zwyłky gimbus.

Czekam na dowody :)

3326577568.png

Opublikowano

Bug to twoje życie i  śmieciu mów do mamy, nie do mnie ja cie nie obrażam tylko pisze prawde która cie boli. A poniżej pare screenów z dziś.

27ywe8gx7tjc.png

h7b3g8r4b76t.png

8ow13288lpln.png

Opublikowano

Przed dowodami to ci słownik kupie :) Ty wiesz co zrobiłeś kiedyś to się na tobie odbije.Idz do tej swojej ekipy hackerów czy kogo ty tam masz. Jedyni kumple  lecz szkoda że przez internet.

Opublikowano

Jezu tylu emotek w jednej wypowiedzi jeszcze nie widziałem :D

Jak mogą się pliki zebac jak zmieniacie maszynę?*,*

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Dobra, szczerze mnie to nie interesuje ale jakim cudem po zmianie maszyny pliki się 'zjebały'? Czy maszyna ma coś do tego? hue hue

Oczywiście, że mają - tak samo serwer metina resetujemy komendą shutdown -r now.

Pogrubiony tekst to ironia - jakby ktoś się nie domyślił.

@Top

Tępic takich ludzi, z daleka można zauważyc, że interesuje ich tylko hajs.

Ale my jesteśmy inni - tworzymy serwery z pa$ji.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

@Elorth Ty jestes administratorem tego serwera czy jak ? Bo nie zrozumiałem zbytnio twojego postu.

Tak właśnie myślałem.

Nie, nie jestem administratorem tego serwera.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

• 2 lata później...
Opublikowano

Nie wiem czemu tu ten temat wisi od 2 lat(prawie 3) z podanym ip i mailem, ale usuwam i archiwum xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...