Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje po wbiciu 30 lvla? Co to jest seria?

MPPLG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem początkującym graczem w lola, wbiłem 30 lvl na xp boostach i mam pytanie - czy da się wbić i w jakim czasie z unrankeda srebro V?

Co to jest ta seria? Ponoć jak wygram wszystkie mecze w niej to mogę wejść do srebra.

Za każdą pomoc dziękuję :>

Opublikowano

Po wbiciu 30lvla rozgrywasz pierwsze 10 meczy. Po nich zaleznie od ilosci wygranych przydzieli Cie do jakiejs dywizji. Może bronz, może srebro, może gold. Serie to mozesz miec juz np z bronzu 1 do srebra 5 i tak dalej.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Statystyki nie mają znaczenia, liczy się dywizja teamu przeciwnego i twojego.

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

w dywizjach od 5 do 2 musisz wygrac w mecze z 3 a w decydujacych o zmiane ligi 3 wygrane na 5 mozliwych rozegranych. jak wygrasz te 5 powinienes byc silver V do golda nie wejdziesz raczej, chyba ze 9 na 10 wygrasz ale to zadkosc dla kogos kto zaczyna

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Seria: 3 albo 5 gier przenoszących o dywizję wyżej .

Seria 3 gier jest z V>IV>III>II>I

Seria 5 gier jest z I>V wyższa dywizja

W serii musisz wygrać przynajmniej 2 gry (seria 3 gier) lub 3 gry (seria 5 gier)

-

Jeżeli byłeś w tamtym sezonie np Silver to te 10 wygranych świadczy o tym byś wrócił do swojej starej dywizji

Jeżeli nie byłeś prawdopodobnie wyrzuci cię nieco wyżej. Po 10 grach wygranych otrzymasz Gold V albo Silver I

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Moim zdaniem(szczególnie jeśli wbijałeś 30 lvl na xp boostach), jeśli to jest Twoje pierwsze konto to lepiej nie graj ranków, dopiero gdy będziesz miał jakieś ~200 normali wygranych(jeśli jesteś samoukiem, a nikt lepszy Cię nie uczy to wtedy będziesz mógł spokojnie wbić srebro), bo inaczej prawdopodobnie będziesz miał problemy z wyjściem z brązu:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Więc tak - to jest moje 2 konto, na ostatnim dostałem będąc na 28 lvlu bana za granie bez skilla, dostawałem może z 5 banów ale na koniec dostałem perma i nie dało rady już grać. Jakoś miesiąc temu kupiłem sobie xp boosta wylevelowałem o 27 lvla więc mam 30 bo zrobiłem samouczka. Grałem customy przeciw złotom i diamentom z s3 i kończyłem ze statami przeważnie 14/2/25 - a asysty bo grałem ze swoim teamem ( 27 i 25 lvl )

Opublikowano

Więc tak - to jest moje 2 konto, na ostatnim dostałem będąc na 28 lvlu bana za granie bez skilla, dostawałem może z 5 banów ale na koniec dostałem perma i nie dało rady już grać. Jakoś miesiąc temu kupiłem sobie xp boosta wylevelowałem o 27 lvla więc mam 30 bo zrobiłem samouczka. Grałem customy przeciw złotom i diamentom z s3 i kończyłem ze statami przeważnie 14/2/25 - a asysty bo grałem ze swoim teamem ( 27 i 25 lvl )

To nie wiem z jakimi diamentami ty grales chyba boostowani albo z ebaya... Jak na 28lv dostales nawet bana za granie bez skila to nie mam wiecej pytan :D

Silver V bedziesz mial jak wygrasz ok. 6/10  gier czasami nawet za 5/10 jak wygrasz 9+/10 to mozesz miec golda ale na to bym nie liczyl. Trzeba dobrze grać zeby tyle wygrac.

Opublikowano

Jak wygrasz 5/10 to powinieneś się zalapac ba s5 ale pamiętaj ze teraz można spaść. W ogóle odradzam gre rankow jak jesteś nowy

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Staty się, aż tak bardzo nie liczą. Najważniejsza jest farma. Jak jesteś początkującym, możliwe, że dostaniesz się do srebra, lecz na pewno będziesz miał trudności by dostać się wyżej, a jak wiadomo srebro to prawie to samo co brąz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...