Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Download Forum Emoticons by Wredna (FeistyGraphic)

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|
|
|
|
|
R
E
K
L
A
M
A
|
|
|
|
|

1392594864-U247153.jpg

Przedstawiam wam emotki, które mogą zostać użyte np na forum prywatnego serwera, ze względu na wydaje mi się pasująca tematykę.

Część z nich została stworzona przeze mnie od podstaw, część zmodyfikowana.

Mam nadzieje, że komuś się przyda.

Emoticony są w rozmiarze 20x20px oraz w rozszerzeniu png.

http://speedy.sh/mxHuN/emoticons.rar
https://www.virustotal.com/pl/file/a35c9afd4ac047da44f802ff30616c2a2b7d2fc85c28d2a00055c910de3e7d8d/analysis/

Pozdrawiam.

1392262438-U247153.png

Opublikowano

Piękne. Mi to one posłużą jako ulepszacze :) Dziękuje. 

A w sumie. Nie pomyślałam, że rzeczywiście mogą się i do tego nadawać ;-) Chociaż o 12px jest mniejszy rozmiar, więc mogą być troszkę za małe, ale kto wie ;-)

Specjalista
Opublikowano

Kilka iconek będzie faktycznie pasować pod ulepszacze.

A jeżeli się powiększy o 12 pix to nie powinno być pikseli :P

Jutro później zobaczę jak tu będzie wyglądać w grze,zostawiam plusa. 

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Dziekuje przyda sie lap plusika ;>

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Mi się jedynie te kółeczka podobają.

Zrób może ikonki jakiś ulepszaczy bądź biżuterii. Zrobiłaś adidasa, to zrób nike i puma. :P Na 100% bym kiedyś wykorzystał.

Dzięki, dam plusa.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Szczerze to bym tego nawet na forum nie wziął.

"Część modyfikowana"

Czy to ty nie pisałaś, że nie wzięła byś cudzej tapetki?

napisałeś to ponieważ wredna skrytykowała twoje inne prace , powiedz co jest modyfikowane :) , z tego co ja widzę po twoich tematach to ja tego co ty nauczglbym się w 1dzien a ty z któryś postów napisałeś ze bawisz się tym 4lata gościu nie pograzaj sie i nie wchodz na te forum

Opublikowano

Szczerze to bym tego nawet na forum nie wziął.

"Część modyfikowana" 

Czy to ty nie pisałaś, że nie wzięła byś cudzej tapetki?

Nie wzięłabym cudzej pracy do swoich projektów, jeżeli wiedziałabym, że nie jest do wykorzystania ewentualnie zawiera ona podpis lub inny wyznacznik copyrighta ;-)

Nie przekształcaj moich wypowiedzi.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Pomyśl nad zrobieniem ikon 16x16 pod TS. Myślę, że takie bardziej by się przydały niż emotki na forum.

Opublikowano

Pomyśl nad zrobieniem ikon 16x16 pod TS. Myślę, że takie bardziej by się przydały niż emotki na forum.

Może tobie bardziej by się przydały, a jeżeli tak bardzo ich potrzebujesz to odpal ps'a i zrób coś sam.

@topic

No i git :)

Polecam! przyda się na pewno.

Opublikowano

Może tobie bardziej by się przydały, a jeżeli tak bardzo ich potrzebujesz to odpal ps'a i zrób coś sam.

@topic

No i git :)

Polecam! przyda się na pewno.

Nie zrozumiałeś. Ciekawych ikon tematycznych do TS na tym forum nie ma, dlatego o nich napisałem. Ja ich osobiście nie potrzebuje, rzucam jedynie pomysł.

Opublikowano

Wiesz, moje projekty wrzucane tutaj, są raczej efektem nudy, czy też nauki (w tym przypadku nauki pixel art'u). To nie jest tak, że myślę sobie "o, dzisiaj zrobię to i to i wrzucę na mpc". ;-)

Czasami po prostu moje projekty nawiązują do tematyki mt2 lub ogólnie rpg i dopiero wtedy myślę sobie "udostępnię je, może komuś się przydadzą". Więc reasumując, prosze nie liczyć na jakieś konkretne grafiki :P

Napisze to brzydko- to co udostępniam tutaj, to moje "ochłapy", znalezione gdzieś na kompie lub niemożliwe do wykorzystania przeze mnie/sprzedania :P

Opublikowano

Fajne, lecz nie znalazłem zastosowania.

Ale dobrze, że dajesz coś nowego :-)

Za to na pewno, należy się plus.

Pozdrawiam.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...