Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące bonów.

StoneKnight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.

Na wielu prywatnych serwerach jest tak, ze jakbys nie wybonowal eq to i tak zawsze znajdzie sie gracz ktory bedzie zadawal wiecej od nas. Zastanawiam sie czego to jest wina, bo jesli ma sie wszystkie misje skonczone i skorzystalo sie z najlepszych dopalaczy czyt. rosy,wody,poty,amulety etc. to w czasie pojedynku np. podam na moim przykladzie mental vs. mental to oboje powinismy zadawac podobne obrazenia a okazuje sie, ze przeciwnik potrafi uderzyc do 15k z skila wiecej. Ja przy perf. ekwipunku dostaje od przeciwnika nawet 15 k wiecej. Zastanawiam sie czy wina lezy po mojej stronie czy. mala wiedza na temat bonow ktore sa najlepsze czy po prostu dany gracz ma wtyki w teamie serwera. Mialbym prosbe by ktos mi opisal jakie bony do postrzegolnych itemow, chodzi mi o te bony standardowe bo na Dreikon nie ma bonow typu " silny przeciwko wojowniokm "

Pozdrawiam,

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

znajdz poradnik bonów każdy bon ma coś zwiażanego z pvp np odp na wiatr to jest ze gosc z sarzy mniej wali w cb poczytaj troche :) myśle że pomogłem. ;d

Opublikowano

sam sie zastanawiam czasami czym to idzie, bo przewaznie mam perf. a i tak znajda sie osoby z tym samym lv i lepsze. 

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapewne masz niedopracowane eq, brakuje Ci gdzieś ABS na daną broń lub przeciwnikowi wchodzą dobrze kryty po prostu.

Polecam zaglądać na fora serwerowe i tam szukać poradników dotyczących eq klasowego i stosować się do nich.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...