Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamy w programie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowiczów, mam pewne pytanie. Mamy coś takiego jak Google AdSene. szukam czegoś podobnego dla aplikacji komputerowych. Szukałem trochę w google ale nie dużo znalazłem, wyczytałem tylko, że reklamy googla można wyświetlać w aplikacjach z uprzednim uzgodnieniem tego z nimi drogą pisemną co mnie nie interesuje ( czas, czas i kryteria google co do programów, pewnie pierwszego lepszego nie oreklamują). Znacie może jakieś firmy udostępniające opcje reklam w moich programach za niewielkie kwoty za ich wyświetlanie / klikanie ?
Z  góry dziękuje i pozdrawiam.

( Nie jestem pewien czy wybrałem dobry dział, jeśli nie proszę o przeniesienie)

Sygna.png

Opublikowano

niewielkie ?  co uważasz za niewielką kwotę skoro takie reklamy zaczynają się od kilku tysięcy złotych czy euro

za kilka set złotych to sobie możesz kupić reklamę na jeden-dwa dni

taniej wyjdzie i tak  wykupić w Google

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano
On nie chce kupic reklam tylko miec je w swojej aplikacji i troche na tym zarabiac :D

Znacie może jakieś firmy udostępniające opcje reklam w Swoich programach za niewielkie kwoty za ich wyświetlanie / klikanie ?

Jak przeczytamy tylko

opcje reklam w Swoich programach

to tak, rzeczywiście

No chyba, że autor nie potrafi formułować zdań, ale to już inna sprawa.

Opublikowano

szuka firmy do robi programy i doda jego reklamy do tego SWOJEGO ( programu zrobionego przez ta firmę )  programu , jak pisałem kwoty zaczynają się ok kilku tysięcy. nikt za darmo czy za grosze nie będzie dodawał reklam bez zysku

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jak przeczytamy tylko

to tak, rzeczywiście

No chyba, że autor nie potrafi formułować zdań, ale to już inna sprawa.

szuka firmy do robi programy i doda jego reklamy do tego SWOJEGO ( programu zrobionego przez ta firmę ) programu , jak pisałem kwoty zaczynają się ok kilku tysięcy. nikt za darmo czy za grosze nie będzie dodawał reklam bez zysku

To pewnie zle zrozumialem :D

Ale poczekamy co autor na to moze poprostu mu sie zle napisalo :O

Opublikowano

Może faktycznie coś pomieszałem i źle sformułowałem wypowiedź, ale chodzi mi o reklamę w mojej aplikacji :P Coś jak Google AdSense lecz jak pisałem oni nie pozwalają wrzucać Swoich reklam do pierwszej lepszej apki a tylko na strony www, szukam firmy której taki pakiecik reklam umieszcze i za wyświetlenia/kliknięcia będę miał jakieś drobne : p
( w temacie powinno być 'w moich programach', wybaczcie błąd i zamieszanie, poprawiam)

Sygna.png

Opublikowano

Czemu nei chcesz do nich napisać? Zauważ, że ich nie obchodzi czy aplikacja jest popularna, dobra czy nie tylko, że mają jakiś tam zysk. Jest wiele gówn***ych aplikacji które mają reklamy...

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...