Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie dostałem rp za przelew ;(

WampirPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio wysyłałem przelew za 40zł do lola. Na rp czekałem 4 dni i ich nie dostałem. Z tego co czytałem to na rp można czekać do 7 dni roboczych ale czy to musi aż tyle trwać? A jeśli rp nie dojdzie to można gdzieś napisać? Z tego co wiem to pisze się to supporta lecz dokładnie nie wiem co to jest oraz gdzie to napisać ponieważ jestem nowym graczem lola. Wiem że były już o tym posty ale ja prosił bym o dokładniejsze wytłumaczenie. Z góry dzięki!

Opublikowano

mialem problem, jak kupowalem przelewem na wescie.. napisalem do supportu po 30min od przelewu, 4 dni lacznie wymienialem wiadomosci i czekalem, po czym dostalem swoje rp + bonusik.  ;)

Jak duzy byl ten bonusik ? 

Xaltor_eune_121_1_nozg.png

Opublikowano

Jak duzy byl ten bonusik ? 

przewzniej jest to 10%+ rp które zakupilismy... jednak gdy sytuacja sie przeciagała mozemy nawet dostac +50% ^^^ ja dostałem +50%

Opublikowano

lecz własnie o to chodzi pisałem że jestem nowy i nie ogarniam z tym supportem ;/ Możecie mi dać np link i powiedzieć gdzie to dokładnie napisać? A i tak wgl to już mam pisać czy poczekać aż minie te niby 7 dni roboczych i poczekać co się stanie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...