Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin]Infernal Nasus vs Demonblade Tryndamere

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm jednoczesnie chce nasusa bo fajnie wygląda ale bardziej mi sie podobra trynda tylko malo tekstów ma. A nasus ich duzo. To kogo?

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Ja powiem tak... kim lepiej grasz? Jeśli sądzisz, ze na równi grasz tymi postacami to polecam skin do tryndy. Dlaczego? Bo niby jest przestarzały itd. ale dla mnie to oldschoolowy skin, taki jaki ma być, nie słodki, nie mhroczny. To zimny skin dla zimnokrwistego barbarzyńczy, którego opętał szał mordu :D 

Zaś skin Nasusa... jest fajny porządny, jeden z lepszych skinów, jednak te płomienie... są zbyt jaskrawe dla Pana życia i śmierci :D taki troszku jeszcze świeży, troszku mniej dojrzałyu. Jednak wybór trudny, jak dla mnie. Ty musisz zdecydować, bo to juz tylko zależy od gustu gracza, czy woli latać cerberem, czy też potępionym barbarzyńcom :D Tak, czy siak oboje budzą strach w sercach graczy, niezależnie od skina :D 

Nova    tnXkN4Y.png    Regna

Budowniczy
Opublikowano

Jak dla mnie jest wiele ciekawszych skinow ale jak juz wybierac pomiedzy nimi dwoma to Nasus to pewka nowszy efekty lepszy tylko taki nie w klimacie nie pasuje mi ale to juz moja zryta bania.

Opublikowano

Nasusa skórka wg mnie dużo lepiej wygląda. 

VIRED

W League Of Legends-Vanderm

Opublikowano

Kup Nasusa, ponieważ w obecnej mecie częściej będziesz grał Nasusem.

Poza tym sam skin jest bardziej miodny ;)

Nowy, fajne animacje, ładny wygląd skilli, głośniczek ;D

Sam bym kupił ;P

Opublikowano

Z dwojga złego wybrał bym Nasusa, ale ten skin mi się zupełnie nie podoba. Niby to W wygląda fajnie, ale za tą cenę lepszy był bym Blood Lord Vladimir. Świetny skin  ^_^ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...