Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można połączyć mapy w CryEnine 3?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka otóż ostatnio nabrała mnie ochota na własną gre i zaczołem tworzyć w CryEngine 3.Stworzyłem 3 mapki nastawione głównie na multi.Więc mozna by było jakoś zrobić taki mały server połączyć te mapki tak żeby było można pograć ?  Tylko prosze mi nie pisać czegoś typu jak nie umiesz to po co sie za bierzesz.Właśnie chce sie tego troche nauczyć.

NonekPL.png

Opublikowano

Przypuszczam, że masz darmową wersję, a więc, posiadasz licencje do użytku domowego, czyli nie możesz swojego projektu wypuszczać na użytek osób trzecich, ani czerpać korzyści majątkowych z danego projektu.

Zresztą nie chcę Cię zniechęcać, ale masz 3 mapki, a to praktycznie nic, w porównaniu z ogromem pracy jaki Cię czeka.

Nawet nie masz serwera + nie wiem jak wygląda fizyka w CE3, ale i tak przypuszczalnie trzeba ją by zmodyfikować na potrzeby gry ;)

Opublikowano

Licencja tania chyba ok 1mln $. Ale z tego co wiem to można się z nimi licytować o cenę. 

1 mln $ to jak chcesz odkupić od nich projekt.

5omic072lr6b.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...