Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dla chorych i potrzebujących

JinRyu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mimo , że temat może być zabroniony na forum , chcę opublikwać temat aby pomóc mojemu sąsiadowi . 
Potrzebuje pomocy i Ja chciałbym jakoś w tej sprawie pomóc .

Dużo robić nie trzeba . Żadnych przelewów ani nic w tym stylu . Wystarczy wejść w podany niżej
link , dać "Lubię to" / "Like" i można wyjść . 
Z góry dziękuję za
POMOC :)

x
Opublikowano

I jak mu to pomoże?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Tak w ogóle to jest zajebisty pomysł na hajs, tylko monotonny i trzeba się napracować.

1. Zakładasz FanPage z ckliwą historią, czy aktualną modą.

2. Starsza się rozreklamować go. Każde kliknięcie "Lubię to" tegoż FanPage spowoduję automatyczną jest subskrypcję.

3. Po osiągnięciu odpowiednio dużego zasięgu wystawiasz ofertę na portalu typu Allegro, że możesz na swoim FanPage reklamować różnego typu oferty, firmy, etc..

4. Zainteresowana osoba płaci, a następnie daje zawartość, którą umieszczasz w poście. Informacja o tym poście pojawi się na stronie głównej Facebooka każdego kto polubił FanPage.

Kasa z takiego procederu jest naprawdę duża. Raz przygotowany FanPage może przenieść niemałe zyski. 

Najlepsze, że jest to 100% darmowe i zgodne z prawem. :-) 

PS Generała nie oszukasz.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Nawet jeśli to nie fake, to te lajki nic nie dadzą, i tak wygra ten kto ma bliższe kontakty z szefem tego interesu.

Ale lajka dałem, niech ma.

Opublikowano

Tak w ogóle to jest zajebisty pomysł na hajs, tylko monotonny i trzeba się napracować.

1. Zakładasz FanPage z ckliwą historią, czy aktualną modą.

2. Starsza się rozreklamować go. Każde kliknięcie "Lubię to" tegoż FanPage spowoduję automatyczną jest subskrypcję.

3. Po osiągnięciu odpowiednio dużego zasięgu wystawiasz ofertę na portalu typu Allegro, że możesz na swoim FanPage reklamować różnego typu oferty, firmy, etc..

4. Zainteresowana osoba płaci, a następnie daje zawartość, którą umieszczasz w poście. Informacja o tym poście pojawi się na stronie głównej Facebooka każdego kto polubił FanPage.

Kasa z takiego procederu jest naprawdę duża. Raz przygotowany FanPage może przenieść niemałe zyski. 

Najlepsze, że jest to 100% darmowe i zgodne z prawem. :-) 

PS Generała nie oszukasz.

To nie jest jakaś ckliwa historia . Chłopaka znam i widzę codziennie . Sam nie może chodzić , jeździ na wózku i zero z Nim kontaktu .
Akurat w tym "Konkursie" są przypadkowe osoby z całej polski - te najbardziej potrzebujące pomocy .
Chłopaka znam i uważam , że naprawdę potrzebuje pomocy . Był On z własnym ojcem i prosił aby pomóc ...
Może to niewiele , ale chociaż tak chcę pomóc . :)

Może i wydaję się , że to kolejny "Fake" , ale tak nie jest . Nawet jeśli macie wątpliwości , to wejdźcie i dajcie tego lajka :) Nikt niczego nie straci a zyskać chłopak może bardzo wiele ... 

Z góry dzięki :)

Opublikowano

Nie lajkuję, potem zmieni nazwę FP i sprzeda. PS zgłoszony za reklamowanie swojego fp ;_;

Nie ejstem właścicielem tego FP . Próbuje pomóc a Ty tak nie ciśnieniuj bo się spuścisz chłopak :)

Opublikowano

Wchodził ktoś w ogóle w ten link? Jest to post, w którym widnieje zdjęcie jakiejś pracy plastycznej nominowanej do konkursu. Prawdopodobnie post z największą liczbą like wygrywa. 

P.S. Kliknięcie "lubię to" pod postem nie subskrybuje fanpage'a, a więc nie wlicza się w licznik strony.

Opublikowano

Poza tym możecie sobie zobaczyć w komentach profil jego rodziców i mają tam zdjęcie z chłopakiem na wózku.

graphic.png

Opublikowano

Kurwa co za buce tu siedzą na tym forum, toć nie możecie kliknąć tej łapki, żeby się chłopak ucieszył?

No kurwa teraz taka historia.

Przychodzi Bóg do Amerykanina - Bóg [A] - Amerykanin

- Czegoś chcesz?

[A] - Sąsiad ma 10 sportowych samochodów, a ja mam 3, też chcę 10

- Okej masz.

Przychodzi Bóg do Niemca - Bóg [N] - Niemiec

- Czegoś chcesz?

[N] - Sąsiad ma 1 milion euro, a ja mam pół, też chcę milion

- Okej masz.

Przychodzi Bóg do Polaka - Bóg [N] - Niemiec

- Czegoś chcesz?

[P] - Sąsiad ma 10 kóz ja mam dwie, niech on też ma dwie.

I to jest wasza logika, no kur wa nawet jeśli byłby to jakiś fałszywy FP, i by na tym ktoś zarobił, toć to możecie odlikować, a po za tym wy za to i tak nie płacicie, ból dupy bo ktoś chce pomóc innemu, potrzebującemu, a nie tobie siedzącemu przed kompem 25/7

Opublikowano

Podpisuję się pod innych . Znam akurat rodziców tego chłopaka i prosili tylko o to , aby pomóc uzbierać dość dużo Like pod pracą ich syna .
Nie jest mi żal tego chłopaka czy coś , tylko chciałem po prostu Im pomóc bezinteresownie . :)

Dziękuję dla tych , którzy dali Like ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...