Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam słuchawek do treningów.

Cwieku2406

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam jakichś słuchawek na siłownie tylko muszą mieć moc i nie mogą być na całe ucho bo mam takie i się niewygodnie trenuje... sprzęcik to mam ipoda shuffle 1gb więc podołają :) Myślałem nad takimi pioneerami http://allegro.pl/sluchawki-nauszne-se-e11-czarne-pioneer-lask-i3973538728.html
cena najlepiej do 100zł :)
Jeżeli zły dział to przepraszam i proszę o przesunięcie.
Pozdrawiam i daje lajki! ;]

Opublikowano

Dla mnie powinienes nosic nauszne,klasyczne, duze sluchawy. W zyciu nie spadna, izoluja od swiata, niezle wygladaja i nie psuja uszu jak to dokanalowe gowno :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Mam duże słuchawki i właśnie wolałbym takie mniejsze bo niewygodnie...
@UP dokładnie :) To jak chłopaki polecicie coś jeszcze? :)
EDIT:duże mam koss UR.40 i są świetne oczekuje czegoś podobnego w tych małych do treningu. 

Opublikowano

Brainwavz Alpha chyba będą najlepszym wyborem. Możesz też dopłacić do Soundmagic E10 - sam mam, biegam w nich i sobie chwalę. Jeśli masz dobre nakładki, to nie ma szans, ze same pod wpływem jakichś wstrząsów wypadną.

7m9a.png

Opublikowano

Jak chłopak trenuje, to nie oferowałbym zwykłych douszniaków, a jakby już coś, to na pewno z dobrymi końcówkami. Sylikon ? Pianka ? Tutaj wybór należy do ciebie, ale wydaje mi się że albo wielopłaszczowe albo pianki. Ja, zaoferowałbym ci jednak klipsy od KOSS-a, a mionowicie model KSC75. Bardzo dobra cena w stosunku do jakości dźwięku i z tego co słyszałem, dość dobrze się trzymają, nie uciskają (kwestia dopasowania) i są bardzo lekkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...