Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny hack

Zozolek32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Widzialem dzisiaj na roomie typka, ktory mowil ze moze mnie za nic zbanowac, dlatego ze ma admin hacka.

Jeden z mojej druzyny grozil mu banem, a tamten mowil ze juz jednego na tym koncie ma. Mowil tez ze jego hack ma 52 funkcje razem z OPK i admin hackiem czy to mozliwe?

obraz.png

Jestem chetny na warrock private albo admina dzialu WarRock.

Mnie grzeje ten wasz podział na 98% i 2%. Lepiej podzielić się na 100% i na 0%. (100% Nienawidzi Webb'a, a 0% go "lubi").

Opublikowano

Sadze ze raczej koles blefowal

Ale w wrplus jest chyba opcja master ktora daje ci mastera w pokoju nawet jesli ktos inny jest nim

Wiec moze...

dawidqc8.gif

Opublikowano

Ale on nie zrobil siebie masterem rooma, tylko gadal ze jest adminem gry(dzieki hackowi)

obraz.png

Mnie grzeje ten wasz podział na 98% i 2%. Lepiej podzielić się na 100% i na 0%. (100% Nienawidzi Webb'a, a 0% go "lubi").

Opublikowano

też takiego typka widziałem ...

Miał 1 lvl golda i mówił że ma hacka , który ma na zawsze golda , nawet hack nie musi być włączony co wy na to ?

PS: Tez taki hack chce xD

Usunięte! Jeszcze raz zobaczę link=ban.

Ziomal

Opublikowano

Wlasnie on nie mial golda i gadal ze on sprzedaje takie hacki.

obraz.png

Opublikowano
da się wlepić komuś bana, jest taka opcja w wr plus że możesz włączyć u kogoś hacka, a ten nawet o tym nie będzie wiedział... smile.gif Ostatnio jakiś nub 29lvl mnie wyzywał, włączyłem u niego invi i po 2 rundach już go nei było..

Lol pomyśl ? Jak można u kogoś włączyć hacka. Musiał byś mu wysłać i wedrzeć się na jego komputer i wtedy mu go uruchomić. Przecież jakby ludzie mieli takiego hacka to w warrocka nikt by nie grał. Jakieś dziecko weszlo by do roma z 32 osobami i wszyscy ban.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Ale on nie wlaczal hacka ani nic, tylko gadal ze jest adminem warrock!

obraz.png

Opublikowano

kurde człowieku, jest opcja np. invisible user, odpalam i za pomocą opcji find user zaznaczam kto ma być niewidzialny, i ta osoba jest niewidzialna, u wszystkich graczy pojawia się wtedy taki pasek na ekranie, jakby błąd grafiki czy coś w tym stylu...I żeby wyprzedzić pytanie, jest niewidzialny nie tylko dla mnie.

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

• Dodaj nową pozycję...