Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Skype

UDOBot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio 'bawiąc' się z game boosterem ustawiłem ze będzie mi wyłączać całkowicie skaypa. Uruchomiłem grę wszystko fajnie, ale po ponownym uruchomieniu skaypa mam taki problem, a dokładniej dwa.

1. Całkowicie zrąbał mi się wygląd okienka skayp (nie pomógł fakt, że odinstalowałem o i zainstalowałem na nowo).

mwaa.png

I co najlepsze mam 3 albo 4 miejsca gdzie mogę się zalogować oO

A drugi problem to fakt, że nie mogę się zalogować. Ciągle pisze mi ze niewłaściwe hasło mam :/

Mam je zapisane na kartce (spokojnie, mało kto mnie odwiedza, a kartka jest łatwa w ukryciu więc nikt mi nie zmienił hasła) i nic się nie dzieje. Wywala mi error że błędne hasło i się ciesz, a jak prosze na ich stronie o podesłanie tego e-maial na pocztę żeby zmienić hasło to mi nic nie przychodzi :C

Pocztę mam na wirtualnej poczcie.

Bardzo pilnie potrzebuję pomocy, ale nie wiem gdzie mam napisać (dlatego uznałem że mpc mi jakaś może). Mam swój własny serwer mc i muszę być na skaypie żeby móc rozmawiać z graczami (łatwiej est im zgłosić błędy i tp).

Jeżeli zły dział to sorry, ale nie widzę nigdzie tego typu działu :C

w5cNAHm.png

Opublikowano

tzn. wielkim problemem jest przeinstalować skype? wywal tego srajboostera i zobacz w ustwieniach skype coś typu przechowywanie cookies, wyłącz lub włącz

129699016383.png

Opublikowano

No własnie odinstalowałem i zainstalowałem skaypa i nic...nadal to samo...zaraz zobaczę po usunięciu gameboostera...

@Edit

Odinstalowałem gameboostera i skaypa, zainstalowałem skaypa i nadal to samo :C

w5cNAHm.png

Opublikowano

No właśnie wpisuje dobry (przynajmniej tak mi się wydaje) a pokazuje mi ze źle, a ukochany skayp ni potrafi mi przysłać tego e-maiala do zmiany hasła już przez 6 dni -.-

w5cNAHm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...