Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Metin3?! Magic2Master[HUN]

scot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, dziś chciałbym przedstawić wam serwer jakim jest Magic2Master. Gra została przebudowana całkowicie i prawdopodobnie wszystkie elementy zostały wykonane na nowo, więcej zobaczycie w filmie. Warto też dodać że niebawem wychodzi angielska wersja, pozdrawiam.

Opublikowano

Dziękuję za informację, zawartość postu została zmieniona tak by nie wprowadzać użytkowników w błąd. 

Opublikowano

Ta gra jest kompletnie nie grywalna. Wszystko ładuje się jakby chciało, a nie mogło. Poza tym to nie jest żaden metin3. Fizyka gry jest na poziomie tibii.

Dla mnie o wiele lepszy był metin2master i mogli przy nim pozostać :)

^^

Opublikowano

Ja w tej grze nie widziałem żadnego moba totalnie żadnego. Nie wiem jak tam się gra i mało mnie to obchodzi.

Poruszanie się tam jest fatalne. Może poprawią może nie, ale nie ma co narzekać bo graficznie jest dobra. Jedynie to sterowanie...

VM: ok

Opublikowano

Dobra wbiłem gra chodzi mi bardzo płynie nie wiem co tam się u ciebie stało mark ale mi nie zamula zaraz obczaję gdzie tutaj są mooby xD

edit: po minucie gry stwierdzam że albo ja mam coś zjebane albo oni cos kompletnie zje.. do czasu gdy nie założyłem miecza wszystko było git potem jak go założyłem to znikła mi postać xD

edit2: dobra dzikie psy znalezione .. nie widze połowy tekstur nie wiem dlaczego i gra jest strasznie sztuczna ale dam im jeszcze taka 2 godziną szanse zobaczę jak się to rozwinie.

0bFkqdJ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...