Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MikuMikuDance - Program do animacji postacią :)

Sajjuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MikuMiku Dance (w skrócie MMD) to darmowy program, w którym można tworzyć animacje 3D. Stworzył go Yu Higuchi (HiguchiM). Podstawowe postacie 3D występujące w tym programie to: MEIKO, Sakine Meiko, KAITO, Kagamine Len i Rin, Hatsune Miku, Yowane Haku i Akita Neru. Wiele modeli można pobrać z internetu. Program ten został stworzony tak, aby używać mógł go każdy, nawet amatorzy. Często przy użyciu tego programu tworzone są PV do piosenek, czasami też filmiki opowiadają jakąś wymyśloną historię.

~Źródło

Czyli teraz ode mnie :D MMD to program, którym animujemy ruchy postaci rodem z anime.

Można tym ważącym 5MB programikiem zrobić bardzo dobre video z np. tańczącą postacią, jak i gifa.

Do programu możemy importować swoje tło, nowe postacie, sceny itp.

Oto filmik z użyciem tego programu:

Download:

http://learnmmd.com/site-map/download-mikumikudance-latest-version-mmd/

Program jest godny polecenia. Pierwszy taki, na który się napotkałem :)

Co wy o nim sądzicie? :)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Asp będzie wniebowzięty w końcu jego idolka i taki program. A ja zobaczę co to i zdam relację

edit: ten program ma tyle opcji że ogarnięcie ich wszystkich to parę godzin więc podziękuje

NJxbd4x.png

Opublikowano

Asp będzie wniebowzięty w końcu jego idolka i taki program. A ja zobaczę co to i zdam relację

edit: ten program ma tyle opcji że ogarnięcie ich wszystkich to parę godzin więc podziękuje

Nie, vocaloidy to nei moje klimaty, sorki.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...