Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Open Stealth

HARDKORE*FLAX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja sb na 4-1/2/3 popylam 4 k na godzine + 50 gg ( minimum ) :)  a na maksie to z 7 k wyciagne i 100 gg jak nikt nie ubija :D + jak masz 50 niewidek to zwazywszy na to ze tez na openach lataja to mozna sb tez stateczki z x1 poubijac ( ja tak robie )  :P

Opublikowano

Najlepiej kup podwajacz skrzynek i pp na skrzynki to w w godzinke do 25k ale polecam bez bota na 4-2 z petem zbierac w 3h jakos 50/60k..

Opublikowano

hahahahaha 50/60k uri w 3 godziny bez bota  xD  ale sie usmiałem.

hihihi hehehe hahahaha...

Opublikowano

Endrimaris wiesz ze na pp i podwajaczu mozna tyle uzbierac sam zbieram wiec nie udzielaj sie bo nie zbierales, wiec twoja odp jest zbedna..

Opublikowano

nie zbierałem... a gdzies y sie tego dowiedział ? Kiedyś jak sie nie miało na bota to sie własnie robiło pp na skrzynie podwajacz zbieracz 3 i heja. ale zeby az 60 koła na godzine ? to przesada! fakt faktem ze mozna było uzbierac 30-40koł ale to na super farcie.

Opublikowano

Gratuluje uzywania OS. Ban na 100%. To już nie są czasy gdy boty pakietowe były "bezpieczne". 

nie bądź taki mądry po wyeliminowaniu botów też straciłęś kilka kont, teraz też sądzę , że na którymś dostałeś bana

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Mam 34 pp i mam duzo punktow na pp+ podwajacz wiec wiem lepiej w 3h dziennie zbieram kolo 60/65k uri, nie zbierasz wiec sie nie udzielaj bo tylko posty nabijasz..

Opublikowano

nie bądź taki mądry po wyeliminowaniu botów też straciłęś kilka kont, teraz też sądzę , że na którymś dostałeś bana

? Od roku nie grałem i od roku też nie dostałem żadnego bana

Opublikowano

Po pierwsze dyskusja na ten temat mogła się zakonczyc na moim ostatnim poscie ale ty wolisz ja dalej drazyc. Wiec sam naijasz posty, NIE ja. Po drugie skad ty wiesz czy ja zbieram czy nie ? Po trzecie czytaj ze zrozumieniem. Wyraznie napisałem "Kiedys jak się nie miało na bota to się właśnie robiło PP na skrzynie podwajacz zbieracz 3 i heja". Gdybys miał trochę oleju w głowie to bys zauważył ze te zdanie odpowiada na pytanie czy zbieram czy nie. Po czwarte gdyby każdy zbierał se po 60-65k uri w 3 godziny to każdy by latał SFE.

END OF!

Chcesz się dalej kłucic zapraszam na PW a nie tu.

@edit

Nie zapominajmy ze po około 2 godzinach zbierania szanse na urke ze skrzynki spadają bo jest jeszcze ten skrypt anty botowy.

Opublikowano

Endrimas ty tez czytaj ze zrozumieniem Leo14 napisal ze 50/60k uri na 3 godziny a nie na godzine wiec Twój drugi post nie ma sensu :\

Pomogłem? Daj LIKE

Opublikowano

Po pierwsze dyskusja na ten temat mogła się zakonczyc na moim ostatnim poscie ale ty wolisz ja dalej drazyc. Wiec sam naijasz posty, NIE ja. Po drugie skad ty wiesz czy ja zbieram czy nie ? Po trzecie czytaj ze zrozumieniem. Wyraznie napisałem "Kiedys jak się nie miało na bota to się właśnie robiło PP na skrzynie podwajacz zbieracz 3 i heja". Gdybys miał trochę oleju w głowie to bys zauważył ze te zdanie odpowiada na pytanie czy zbieram czy nie. Po czwarte gdyby każdy zbierał se po 60-65k uri w 3 godziny to każdy by latał SFE.

END OF!

Chcesz się dalej kłucic zapraszam na PW a nie tu.

@Edit

Nie zapominajmy ze po około 2 godzinach zbierania szanse na urke ze skrzynki spadają bo jest jeszcze ten skrypt anty botowy.

Już to wycofali, ze względu na fale banów z lipca.

Opublikowano

Już to wycofali, ze względu na fale banów z lipca.

Ogarnij się człowieku. Dajesz ostrzeżenia za offtop mimo że piszę na temat, a sam robisz to samo co ja. Gdzie mogę ci dać ostrzeżenie?

Opublikowano

xxx - Proszę moderatora o usuniecie tego postu. Został on edytowany ponieważ po krótkim czasie odechciało mi się kontynuować tej dyskusji na myśl ze mogę za to dostać warna.

Opublikowano

Hardkore*Flax na jakiej przegladarce grasz, wez Google Chrome lub Comodo Dragon tam sie nie powinien wylaczac albo zrob Format Kompa.. A ty Endrimaris nie nabijaj postow bo to jest zbedne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...