Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbugowany chat

Shress

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od niedawna (dwóch dni) zbugował mi się chat w lolu. Mianowicie aby napisać wyraz w lobby musze robić coś pokroju: litera, klik na białe pole pod bohaterami, druga litera itd. to samo jak pisze ze znajomymi gdy siedze w lobby. Powoli mnie to denerwuje. Dodam jeszcze, że gdy nie jestem w lobby ten problem nie występuje. Opcja napraw klienta nie pomogła. Ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawić?

Opublikowano

haha a my  z kolegami myśleliśmy że to przez MK :O

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Mam dokładnie ten sam problem, nie wiem co można z tym zrobić. ;c

Cytaty roku.^^

pojebany ten ich jenzyk ja bym sie jego chyba nie naluczyl
By Nabijacz xD

mam tam na boku 60% a wie ktos co bendzie jak bendzie 100% bo jakos mi szypko rosnie i niewiem czy to dobrze czy nanic to lvl rosnie czy jak ??

31515.gif

13891.jpg

31454.gif

Pomagam tylko na PW!

Usuwam wszystkie wiadomości nie związane z pomocą z mojej strony

Pozdrawiam. Cro$s

Opublikowano

Witam, od niedawna (dwóch dni) zbugował mi się chat w lolu. Mianowicie aby napisać wyraz w lobby musze robić coś pokroju: litera, klik na białe pole pod bohaterami, druga litera itd. to samo jak pisze ze znajomymi gdy siedze w lobby. Powoli mnie to denerwuje. Dodam jeszcze, że gdy nie jestem w lobby ten problem nie występuje. Opcja napraw klienta nie pomogła. Ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawić?

Naprawcie clienta może pomorze , ja tak nie mam

Czytaj wyżej.

To nie jest winą MK Jogo, ale nie każdy, z którym piszę w lobby ma ten problem. Inni normalnie mogą pisać, albo wklejają słowa z notatnika :P Poczekajmy dzień/dwa na jakiś mały patch, bo to raczej nie wina żadnego z programów.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A mi sie wydaje ze to jest przez MK  JOGO , poniewaz po ostatniej aktualizacji tego programu gdy odpalam lola wlasnie przez niego mam tak samo , a jesli odpalam normalnie to wszystko dziala. Wiec zalecam poki co czekac i grac bez tego programu ^^

Opublikowano

A mi sie wydaje ze to jest przez MK  JOGO , poniewaz po ostatniej aktualizacji tego programu gdy odpalam lola wlasnie przez niego mam tak samo , a jesli odpalam normalnie to wszystko dziala. Wiec zalecam poki co czekac i grac bez tego programu ^^

Być może, w sumie ostatnio często wywalało mnie z ładowania postaci i musiałem reconnect robić, ale potem grałem normalnie. Pewnie to naprawią, a jeśli nie, to trzeba będzie skorzystać z normalnego odpalania Lola ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dzisiaj kolesiowi w soloQ czat w ogole nie dzialal i pickal na ciemno.

Wiec to cos musi byc od Clienta moze wprowadza za nie dlugo jaka mala aktualizacje i bedzie po problemie.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

To przez program MKJOGO gdy wyłączam ten program wszystko jest okej

Wybierzcie postać i gdzie idziecie dopiero włączcie program i wybierajcie skina

14 lat  

Opublikowano

To jest przez Mkjogo,reinstal lola pomoze.

A po kiego grzyba reinstall Lola, skoro wystarczy wyłączyć (jeśli to rzeczywiście to) MK Jogo i nie powinno być problemu. Albo zrobić tak, jak radzi @yety1234

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Też tak miałem przez mk jogo. Ta nowa opcja z wybieraniem skinów pewnie zjebała czat. Niepotrzebne ulepszenie szkoda że cofnąć się nie da.

Nie, mylisz się. U mnie wszystko działa już, nie mam z niczym problemów :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja miałem to przez MK jogo, ale problem sam się rozwiązał już

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Albo MK Jogo, albo Riot. Chociaż program raczej nie, bo żadnej łatki nie wydawali ani nic. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...