Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Saints Row IV - czy potrzeba dodatku by grać na multi?

Konsolowiec2232

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Czy gdy kupie cyfrową wersję Saints Row4 przez PSN albo Steam'a to żeby pograć na multi będe musiał dokupić przepustkę sieciową czy nie jest to już konieczne?

Opublikowano

aha ok,a i jescze jedno mam do dyspozycji 54zł i pytanie do was co lepeij kupic 1.Season pass do SR4 + dodatek Comander in Chief  2.Season pass do SR4 + dodatek do gry Borderlands2 Sir hammerlock vs son of crawmerax  czy 3.How to saints save X-mas albo Enter the dominatrix + dodatek do gry Borderlands2 Sir hammerlock vs son of crawmerax + dodatek Comander in Chief do SR4.

I jeżeli ten 3 to wybrać dodatek do SR4 :Enter the dominatrix czy How to Saints save X-mas ?

Proszę o szybką odp. :)

Opublikowano

Sam grałem w Saints Row IV i również myślałem nad zakupem dodatku. Byłem zdecydowany na Enter the dominatrix, ale jednak nie kupiłem żadnego. Pooglądaj sobie gameplaye na youtube i sam zdecyduj, co Ci najbardziej odpowiada. 

Ja bym brał SR4: Enter the Dominatrix.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...