Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xymordosxyxtem V4.0[Quest][Pvp]

Danel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko trybi ja jakoś jade na nich wszystko masz w sklepie Godmode ring 400coins musisz mieć 2 czyli kupujesz 2 i zakladasz Quest breader tak samo jak sama nazwa wskazuje na questy

a 2 jest do pvp

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ludzie co wy tacy nie czajacy przeciez to jest banalne

Wklejasz kupujesz itemy i smigasz

Mi ladnie pieknie chodzi dzieki

Coprawda to sa chyba jak narazie najlepsze hacki do ijji gunza bo teraz juz niema takiej rewelacji jak kiedys niestety

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

niektóre Neokidy nie umieją tego wlepić do folderu z grą.... dlatego mi klepią -

Opublikowano

niektóre Neokidy nie umieją tego wlepić do folderu z grą.... dlatego mi klepią -

Opublikowano

A ja wszystko robię jak trzeba. Zakupiłem sobie jakiś dagger z dmg 9999 2 godmode ringi jak pisze ale kiedy zakładam server i zaczynam grę przez sekunde widać moją postać i pozioma potem gra wychodzi mi do menu. Podobnie jak próbuje wbić na jakiś serwer. Co zrobiłem nie tak?

Edit: Ok poradziłem se już.

468x60a1.gif
Opublikowano

mam ten sam problem co chiopl i jestem ciekawy co mam teraz zrobić proszę o odpowiedz...

edit.

zaczeło działać ale tylko jak gram sam. na innych serverach mi niedziała i broń którą mogę kupić ta która jest z hacka co daje 999 dmg. jak ją zakładam to nawet sam nie moge zagrac bo dzieje sie to co wyzej napisalem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Dodaj nową pozycję...