Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery do gier.

SKMaksio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie  ;) Od pewnego czasu posiadam dość mocny serwer dedykowany, w jednej z największych polskich serwerowni (Atman). Jako, że na tym serwerze mam postawionych kilka stron internetowych, to sporo miejsca zostaje bez użytku. Dlatego piszę tutaj - na forum, aby ktoś przygarnął trochę miejsca dla siebie. Czego oczekuję? Wstawienia mojej reklamy google adsense na forum, niczego więcej  :) Żadnych administratorów, żadnych dostępów do strony. Wstawiasz reklamę w kilku miejscach na forum i możesz się w pełni cieszyć posiadanym serwerem/serwerami. Czego możecie się odemnie spodziewać? Jedynie co dodatkowo mogę zaoferować, to pomoc w brandingu, konfiguracji oraz ewentualną pomoc przy stronie internetowej (Na codzień tworzę strony internetowe oparte o języki serwerowe i interpretacyjne). Dodam, że dostajecie pełny dostęp do plików konsoli, obecnie są postawione dwa serwery do CS 1.6 (nieaktywne), jest możliwość postawienia ich do 10. Zainteresowany? Pisz: Skype: kubamaksymiuk TS: azuno.pl (Maksio) Poczta: [email protected] 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...