Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi W League of legends

mateuszpacewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie tak jak w temacie mam lagi fps 25-30 a ping od 190-300 dochodzi a czasem nawet 400

net - 5-6mbs 

komputer 2gb ram ma z 2 lata

zmieniałem grafikę w lolu nic nie daje (tak mam off torrenty itp)

skanowałem komputer

naprawiałem lola 

odnowa instalowałem i nic proszę pomoc ;p 

do adminów jeśli temat jest w zły miejscu proszę o przeniesienie na odpowiednie miejsce .

Opublikowano

Podpne sie pod temat ale ja mam gorzej czasem mam fps np 08-20 a ping dochodzi do 6k albo nielaguje mi a jak sie z kims bije to odrazu brak połączenia wielki lag i wielki ping oco z tym chodzi raz jest dobrze a raz masakra szymcio czy odinstalowanie tego pomoze tez mi?/ dodam to ze ładowanie do gry idzie mi szybko zawsze jako jeden z pierwszych mam 100% a w grze i tam potem mam takie coś..

Opublikowano

Jednak nic nie daje usunięcie tego programu może juz nie ma tych 400 pingu ale są nadal te 180-240 ;/ 

Bo teraz są lagi ogólnie w LoLu. Kolejki po 20 000 itp..

Opublikowano

No to prad ci kradnie a jak komputer nie ma dokladniej ilosci pradu to sie licz z lagami.

co ty nie powiesz tylko forum zawalasz takim gównem prem ban tobie 

Opublikowano

Próbowałeś odpalić Lol'a przez program WTFast? Pomaga troszkę zmniejszyć ping, bo wyszukuje najbardziej optymalne serwery do gry z jak najmniejszym pingiem, przeważnie Netherlands lub Germany. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Próbowałeś odpalić Lol'a przez program WTFast? Pomaga troszkę zmniejszyć ping, bo wyszukuje najbardziej optymalne serwery do gry z jak najmniejszym pingiem, przeważnie Netherlands lub Germany. 

zaraz zobaczę a to jest darmowy program ten  WTFast

Opublikowano

To problemy od Riotu :) Polecam usunąć PMB :P

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...