Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór dodatku

marcinkloc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecnie jest tylko jeden - Chińska Nawałnica. Drugi wychodzi dopiero na początku marca, będzie nazywać się "Drugie uderzenie". Na Twoim miejscu wstrzymałbym się właśnie do marca, aby zobaczyć jak będą wyglądać odświeżone na Frostbite 3 mapy z BF3, których wszystkim brakuje w 4'tej odsłonie gry.

Opublikowano

Osobiście mam nadzieję, że Drugie Uderzenie będzie mocne, ponieważ Chińska Nawałnica nie zrobiła na mnie wielkiego wrażenia. Nie jest zła, ale nie podoba mi się też jakoś specjalnie. No cóż, ja zagram już we wtorek. Mam nadzieję, że fajnie będzie wszystko odwzorowane.

Opublikowano

Najlepiej kupić premium, bo jak zaczniesz tak dokupywać dodatki to wyjdzie sporo drożej, a myślę, że na jednym się nie skończy.

EMPTY :C

Opublikowano

Ja mam Premium i oto sie nie martwie :p

Lecz jestem przekonany iz w Drugim Uderzeniu spedze wiecej czasu niz w CN.

(Metro,Metro <3xD )

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Drugie Uderzenie > Chińska Nawałnica.. jeśli grałeś w 3 to na pewno został jakiś sentyment do Metra i Kaspijskiej :D + F2000 czyli broń pay2win ;)

Opublikowano

Nie ma co na allegro kupować. Mój kolega (sorki za chwilową zmiane tematu) kiedyś na allegro kupował premium do MineCraft'a za 5 zł. Śmieszne, co nie ? ;) JEMU SIĘ UDAŁO ale nigdy nie wiesz na kogo trafisz. 

Porównaj sobie sklepy : MediaMarkt, Komputronik, ElectroWorld i inne i znajdź najtańsze :)

Opublikowano

Nie ma co na allegro kupować. Mój kolega (sorki za chwilową zmiane tematu) kiedyś na allegro kupował premium do MineCraft'a za 5 zł. Śmieszne, co nie ? ;) JEMU SIĘ UDAŁO ale nigdy nie wiesz na kogo trafisz. 

Porównaj sobie sklepy : MediaMarkt, Komputronik, ElectroWorld i inne i znajdź najtańsze :)

Minecraft to inna sprawa.. ;) Battlefield to coś ''większego''. Większość sprzedających kluczy na allegro są jakimiś ''zaufanymi firmami''.. najlepiej sprawdź opinie w google i będziesz miał pewność :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...