Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Osobny dźwięk dla dwóch kart

Atrox

Pytanie

Opublikowano

Witam, często mój siostrzeniec przychodzi do mnie do domu i gdy włączam mu bajkę na monitorze nr 1, chciałbym słuchać muzyki, grać na monitorze nr 2 i tu jest problem...

Posiadam 2 karty dźwiękowe, jedną pod USB i jedną zintegrowaną. Czy jest jakiś program, sposób w windows 8 aby przydzielać programy do różnych kart? Nie wierze, że nikt jeszcze nie zrobił takiego czegoś i stąd moje pytanie... Szukałem długo po internetach i nic nie znalazłem. Aha i nie chodzi mi o ustawienia w programach bo wiem że jest wybór np. w Skypie aby wybrać która karta ma odpowiadać za odtwarzanie... Chce np. 1 okno Chrome przydzielić do karty USB a 2 okno do karty zintegrowanej  :) 

Mam nadzieje, że opisałem temat bardzo dokładnie  :)

2rc8k5i.png

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, nie moge. Gdybym mógł to sprawa byłaby rozwiązana. Wlasnie potrzebuje jakiegos programu lub sposobu żebym mogł właśnie przydzielic program do karty :)

2rc8k5i.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...