Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łowca vs. Tropek

Cynical

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kiedyś grałem w margo wbiłem chyba 40 poziom magiem i odechciało mi się grać. Teraz jednak chciałbym zacząć od nowa tylko nie wiem jaką profesję wybrać. Chodzi o tropka lub łowcę podobno są bardzo dobrym wyborem :) Może są jacyś tropiciele lub łowcy, którzy wyrażą swoje zdanie :) Z góry dzięki.

Opublikowano

Ja osobiście polecam tropiciela, w zasadzie dobrze gra się tą postacią i większość graczy nią gra, z resztą wydaje mi się, że aktualnie to samo jest z łowcą :P

Opublikowano

Wszystko zależy od pewnych szczegółów.

Między innymi:

-czy znajdziesz dobre eq na siebie czy też masz

-czy potrafisz dobrze rozdać um na daną profesje

-i jaki lvl masz ;)

Ja oczywiście polecam tropka :)

Opublikowano

jeśli ta informacja nadal aktualna.

Ja na tropku 75 lvl 2 hera w eq zabierałem łowcy z 85 lvl'em 4 hera 45%. Oczywiście ognista pokazała pazura.

Wg. mnie balans toczy się przy 90 lvl, palek w legach to raczej puszka konserw której nie da się otworzyć. Ostatnio miałem Pvp z takim typem + ten 85 lvl łowca, zabraliśmy mu ledwo 2%. Ale fakt, legi są tylko na ten lvl a z expem dupa ;/

graphic.png
Opublikowano

Jeżeli wrócisz nie na polskie margo , czyli na angielskie (.com) polecam tropa bo tam nie ma zaniżonej gr jak używasz dodatkowo strzał od zimna, jeżeli zwykłe margonem.pl łowca.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

według mnie najlepszą postacią będzie łowca dlaczego? już ci mówie:

- łowca ma spory atak jak i SA więc czasami można wykonać nawet do 3 ataków pod rząd (jak narazie nie spotkałem się z większym atakiem pod rząd [osobiście]).

- łatwy exp, łowca potrafi pozamiatać każdego przy dobrze rozdanych um jak i dobrym eq.

- PVP, łowca to jest bardzo potężna profesja do walki lecz nie wiem jak to się toczy z tropami bo walczyłem z małą ilością tropów ale zazwyczaj wygrywałem.

- łatwo jest wylotać eq na niego więc większych problemów z eq niepowinienieś mieć gdy postoisz na elitach czy eiltach 2.

Chyba tyle powinno starczyć, mógłbym wypisać więcej ale po co? 4 pkt w zupełności wystaczą. Jeśli miałbyś kupować eq na aukcjach to zastanów się na światem, stwórz pare postaci na różnych światach i popatrz na aukcje co do łowcy bo na każdym świecie jest inaczej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...