Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strony na ktorych moge sprzedac konto.

3moBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, ze wzgledu na to, ze nie mam juz czasu na gre w lol'a i bardzo sie z tego ciesze, poniewaz ta gra potrafi strasznie zzerac czas. Ze wzgledu na to szukam bezpiecznej strony na ktorej moge sprzedac moje konto. Wbilem tego diamenta wiec sadze, ze konto jest cos warte wiec zawsze jakies pieniazki wpadna. Jezeli znacie jakiekolwiek strony na ktorych moglbym sprzedac bezpiecznie prosze pisac tutaj lub na wiadomosc prywatna. Mam nadzieje, ze moderatorzy nie odbiora tego jako handel na forum lub cos w tym rodzaju. Dziekuje za uwage i z gory dziekuje za odpowiedzi :)

Opublikowano

To jeszcze jedno pytanko, co mam zawrzec w takiej ofercie? Dac screeny z championami oraz runy oraz czy zawrzec nick z gry i dywizje? 

Opublikowano

To jeszcze jedno pytanko, co mam zawrzec w takiej ofercie? Dac screeny z championami oraz runy oraz czy zawrzec nick z gry i dywizje? 

Nick zasłoń najlepiej ;f

Pokaż runy, championy, skórki, dywizję, avatary.

Opublikowano

@Tiquanda

Dlaczego nie mam sprzedawac na allegro? 

bo w dolarach więcej zarobisz zresztą jak chcesz. sprzedałem konto w grze warte na allegro 100zł, a na zagranicznych ponad 100 dolarów. różnica chyba jest :)

Opublikowano

Targi Kielce, eBay, Szkoła, Pchli targ, Allegro

Oczywiście po sprzedaży polecam napisać do supportu i odzyskać konto.  B)

Opublikowano

Zdecydowanie zagraniczne strony. Szczególnie na stronach, w których główną walutą są Euro/funty brytyjskie (GBP).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...