Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze auto na ucieczki za IGC

CORT33Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema. jakie jest najlepsze auto na ucieczki za igc? klasa nieważna bo i tak przeważnie będę jeździł high stakes + aventadorem jeżdzę most wanted.

I czy w grze auta mają w pewnym stopniu jakiś swój ciężar? jeśli tak to dobrze by było gdyby było ono ciężkie

Opublikowano

Ja używam Nissana GT-R R35, Astona Martina DBS i Chevroleta Camaro ZL1. Wszystkie w klasie A. Części Pro/Ultra i Skille 3 gwiazdkowe.

W Nissanie mam max moc molocha i czas trwania oraz pół szybszego odnawiania.

W Camaro mam max siła kolizji i kasy za pościg oraz pół szybszego zgubienia pościgu.

W Astonie mam max siła kolizji i moc molocha oraz pół szybszego odnawiania.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Chevrolet Camaro ZL1

Chevrolet El Camino SS

Za SB można kupić samochód z dodatkową umiejętnością "Ciężka mas", przez co podczas kolizji samochód mniej zwalnia.

Jeszcze można zdobyć z kart po zakończeniu wyścigu/poszukiwania diamentów umiejętność "Siła kolizji", dzięki której samochód podczas kolizji mniej zwalnia.

Opublikowano

Lepiej kupić na poscigi chevroleta camaro zl1 i wsadzic skille na poscigi czy jezdzic aventadorem ze skillami wyscigowymi ? bo tak zle to nim nie ma tylko troche lekki jest.;p

i jeszcze jedno , dlaczego nie mogę sprzedać samochodu mazda mazdaspeed3? wyskakuje : nie udało się sprzedać samochodu, spróbój ponownie później.

Opublikowano

Aventadora bierz na ucieczki S,ZL1 jeździj resztę.

Dla mnie równicy nie ma,każdym autem mi się dobrze jeździ.

Co do błędu to pewnie jakiś chwilowy.

Opublikowano