Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Vayne nadal mocna ?

Giuseeppee

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Vayne jest po prostu ciezka jesli zrozumiesz jej mechanike to nawet juz na 2 lvlu masz double killa z byle jakim supportem. A jej late jest bardzo mocny jak dla mnie jest to wciaz jeden z najlepszych adc.

Opublikowano

Według mnie jeden z lepszych adc pomijając sławnych luciana i jinx.

Dzisiaj grałem rankeda vayne z mojej drużyny z leonką na supporcie na koniec gry miała 15/2,cho gatha z ultem nastackowanym do 6,z małą pomocą ściągała dosłownie w sekunde

KonikPolny4E_eune_48_1_logo.png

Opublikowano
Dalej idzie nią sporo ugrać, jednak jak dla mnie przynajmniej głównym problemem stały się coraz mocniejsze supporty. Trafiając na Annie ona może cię bez większych problemów zoneshotować w early.

Opublikowano

Vayne nadal jest dobra, jej mechanika jest po prostu trochę trudniejsza do zrozumienia, trzeba farmić na low lvl, a w late działać, ludzie tego nie rozumieją i próbują tym grać offensywnie w early.

Chociaż ma trochę mały range to bardzo przyjemnie się nią farmi, jak ją już ogarniesz to jak wbijesz enemy adc w ścianę to z pomocą suppa spokojnie go ubijesz.

Chociaż nowa meta supportów też ją trochę wypchała z trendu, ofensywny adc będzie cię bardzo harrasował i trudno będzie ci się odnaleźć na linii.

To tak jak mówiłem, jest dobra tylko zależy na kogo i jak będziesz nią grał ;)

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...