Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SZUKAM WEBMASTERA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zajmuję się grafiką komputerową i szukam spoko osoby, która zna się na tworzeniu stron www. Ważne by miał mikrofon i możliwość rozmowy. Chcę stworzyć prostą może być ''one-page'' zależy mi jedynie na formularzu kontaktowym, dodam, że działającym, więcej informacji dotyczących przeznaczenia strony itp. podam po skontaktowaniu się ze mną, mogę zdradzić, że to dość ciekawe, można na tym bardzo skorzystać, związane z grami mmo i nie tylko. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt na gg: 31472007, skype: thevandalss lub tutaj w wiadomości prywatnej na forum. Jeśli wszystko będzie ok oferuję wynagrodzenie. Dodatkowe wynagrodzenie można zgarnąć dzięki samej stronie!!! 

Opublikowano

Mogę ci takie cuś zrobić ale tylko i wyłącznie w jakimś szablonie WIX lub CMS (WordPress, na nim da się zrobić taką stronę + dodatki mini pozycjonowania)

1. Nie mogę teraz bo laptop w naprawię.

2. Zrobię ci to tylko jak postawicz to na domenie .pl / .tk lub np. .graphic

Po prostu nie opłaca mi się tego robić jeżeli postawisz to np. Na strona.cba.pl

PS: nie biorę za to kasy bo mam 12 lat, nie zrażaj się tym.

Laptop będę miał do środy.

Opublikowano

spoko, wiek nie ma dla mnie większego znaczenia, ważne, by osoba coś umiała i byłą w porządku, właśnie nie chciałem robić strony na wix, bo tam pełno reklam, chce coś swojego, można przerobić gotowy, darmowy szablon, a domenę mam zamiar zrobić .tk. 

Opublikowano

tak, wiem o co mu chodzilo, myslalem, ze to pytanie czy mam grafike strony w psd. 

zeby tylko go nie wzial, a potem nie oddal hahha. :)

jeśli byłby tak miły zrobić to za darmo, uczciwie to mogę tylko się cieszyć. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...