Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doświadczenia z pin generatorem do PSC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie z tym doświadczenia? Do mnie przychodzi masa maili z propozycją generacji pinów. Na youtube widziałam nawet video, jak coś takiego się robi. Macie z tym doświadczenia? 

Opublikowano

To jest fake. Nie ma takiego czegoś i nie będzie.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Jest jeden autentyczny serwis do generowania PSC, jednak zeby coś dostać, trzeba coś zrobić w tym przypadku są to rejestracje/wypełnianie ankiet.

Opublikowano

Zgadza sie, wszystkie te strony to jedno wielkie oszustwo, lepiej tam nawet nie wchodzić, bo można sobie jakiego wirusa napytać

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zgaduje że pod filmikiem jest link do pliku, który jest wrzucony na strone PPA.

A wiesz sprawdzę. W życiu niestety tak nie ma, że wysyłane są propozycje ugrania za darmo czegoś, co kosztuje kasę. 

Jest jeden autentyczny serwis do generowania PSC, jednak zeby coś dostać, trzeba coś zrobić w tym przypadku są to rejestracje/wypełnianie ankiet.

Możesz podać linka do ich strony?

Opublikowano

Po co ci linki skoro to wszystko to fake. Nie ma takiego czegoś bo niby skąd jakiś smarkacz który ma 10 lat i zrobił ten program miałby klucze do PSC. Ukradł im z bazy danych? Możesz wysłać sms'a tylko później nie płacz że cię oszukali.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Zanim co kolwiek pierdolniecie głupiego to pierw się zastanówcie, poprzegladajcie pare for i dopiero sie udzielajcie.

Linku ci nie dam, poszukaj na forum o zarabianiu przez internet.

Zdobywanie tego psc polega na  wypełnianiu ankiet, odbieraniu e-maili itp, za co zbieramy pkt i wymieniamy. :)

Opublikowano

Macie z tym doświadczenia? Do mnie przychodzi masa maili z propozycją generacji pinów. Na youtube widziałam nawet video, jak coś takiego się robi. Macie z tym doświadczenia? 

NIC NIEMA ZA DARMO CEBULACZKU

Opublikowano

Zanim co kolwiek pierdolniecie głupiego to pierw się zastanówcie, poprzegladajcie pare for i dopiero sie udzielajcie.

Linku ci nie dam, poszukaj na forum o zarabianiu przez internet.

Zdobywanie tego psc polega na  wypełnianiu ankiet, odbieraniu e-maili itp, za co zbieramy pkt i wymieniamy.  :)

Owszem jest strona która w taki sposób działa ;). Coś podobnego jak robienie ankiet, wysylanie sms itd zeby zdobyc smocze monety w metin2. Tylko ze tu zbieramy za to punkty i te punkty jak uzbieramy odpowiednią ilość można wymienić na kod PaySafeCard :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...