Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POSZUKUJE ADMINÓW !

damiankrol30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[align=center] Uwaga pilnie poszukuje adminów na swój serwer 4maps serwer dośc dobrze się rozkręca w ostatnich dniach rośnie w oczach dzięki reklamom min: CSsetti jedyny brak to to ze mamy mało adminów IP serwera 46.29.20.215:2968 serwer jest w trakcie pracy ale i takgra na nim dużo ludzi  A WIĘC JEŻELI CHCESZ POSIADAĆ ADMINA NIE MUSISZ MIEC RZADNYCH POSTÓW NA FORUM ANI INNYCH RZECZY WYSTARCZY NAPISAĆ NA GG: 26225987 MAMY MIŁA ADMINISTRACJĘ ORAZ OGARNIETYCH GRACZY A WIĘC JESZCZE RAZ ZAPRASZAM DO PISANIA 26225987 !![/align]

Opublikowano

Polecam serwer. Nie gram na nim za długo, ani nie za krótko, żeby powiedzieć, że administracja jest naprawdę miła i stara się najbardziej jak może, aby graczom lepiej się grało. Szybko reaguje na cheaterów, więc nie trzeba się obawiać, że jakiś, za przeproszeniem noob, będzie nam obrzydzał grę. Ja mogę powiedzieć w tej chwili na razie tyle.

Pozdrawiam, Haq ~ | cwaniaK # 

2ldvyfd.jpg

Opublikowano

no polecam serwer staramy się zrobić wszystko żeby się wam lepiej grało!! trwa konkurs top15!! zapraszam do kupna vipów oraz adminów! POzdrawiam  główny h@ serwera ^^ POLSKI M4D4F4K4?! / Camper Aka Skill xD.

Opublikowano

Znam tego admina i jestem w 100% pewny ze on nie robi tego dla piniedzy tylko dla rozkrecenia serwera i rozwinieca go!!

Administracja jest Miła i pomocna. Wiec polecam gre na tym serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...