Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywalanie z BF4 na PS3

SeQu25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki mały problem że gram sobie normalnie w bf'a 4 i w pewnym momencie wywala mnie do poziomu xmb Konsoli. Czasami gram 5 min czasami 10 a czasami w ogóle :/ Wygląda to dokładnie tak że- Gram,gram gram i nagle robi się zaciemnienie i tak jakby się coś ładowało i nagle restartuję się konsola. Czy to coś z dyskiem czy to wina gry, I mam czekać na patch? Reinstalowałem już 15 razy , więc proszę nie pisać że mam zreinstalować. Będą like :)  :rolleyes:  :rolleyes: 

76561198033711010.png

Opublikowano

" w pewnym momencie wywala mnie do poziomu xmb Konsoli"               

Jest to konsola i właśnie się zastanawiam czy nie jest coś z dyskiem :/ Nie jest on oryginalny tylko od laptopa :D Wszystko z innymi grami jest ok tylko z tą. Mam ps3 super slim 130 gb :)

76561198033711010.png

Opublikowano

To trzeba było od razu pisać, że problem dotyczy konsoli PS3. Jeżeli dysk nie jest oryginalny to mogą się z nim dziać różne rzeczy, prawdopodobnie jest to jego wina.

Opublikowano

Dysk jest oryginalny kupiłem 3 dni temu :) I pisałem od razu że ten problem jest na ps3 "ywala mnie do poziomu xmb Konsoli" :D

76561198033711010.png

Opublikowano

" w pewnym momencie wywala mnie do poziomu xmb Konsoli"               

Jest to konsola i właśnie się zastanawiam czy nie jest coś z dyskiem :/ Nie jest on oryginalny tylko od laptopa :D Wszystko z innymi grami jest ok tylko z tą. Mam ps3 super slim 130 gb :)

Dysk jest oryginalny kupiłem 3 dni temu :) I pisałem od razu że ten problem jest na ps3 "ywala mnie do poziomu xmb Konsoli" :D

Najpierw się zdecyduj, jaki jest ten dysk. 

Opublikowano

Chodzi o dysk który jest w konsoli. Ten 130 gb bo normalnie miałem 12 GB :) gra jest oryginalna ;D

76561198033711010.png

Opublikowano

Rozwiązałem problem :D Pod dysk podłożyłem papierek ( nie mam szyn) tak żeby nie latał i teraz nie ma problemu z loadingiem :D

76561198033711010.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...