Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SFGame Polska - nieoficjalna strona na FaceBooku

Hinsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

prezentuje wam nową stronę o SFGame (głównie wśród polaków jak nazwa wskazuje). Nie jest ona oficjalnym fanpage polskiego SFGame. Strona istnieje od 14 lutego 2014, więc jest całkiem młoda i ma zaledwie 18 subów (albo jak kto woli: lajków). Niestety nie mogłem jej zareklamować na oficjalnym polskim forum SFGame z takiego względu, że Inno Games nie zezwala na umieszczanie tam jakichkolwiek fanpage itp. nie będącymi ich oficjalnym ("Shakes & Fidget - The Game").

Podstawowe pytanie: co zamierzam tam umieszczać? Głównie screeny z gry, aczkolwiek filmiki z lochów, ewentualne tłumaczenia postów oficjalnego profilu SFGame itp. Od początku staram się to zrobić tak, żeby nie kolidować z twórcami gry, którzy z tego co zauważyłem są uczuleni na punkcie takich stron, więc byłbym bardzo wdzięczny za rady nt. tego co poprawić/usunąć/zmienić/dodać.

Ponadto oczywiście proszę o subskrypcję, którą można zainicjować poprzez kliknięcie przycisku "Lubię to". Oczywiście osoby, które się nie interesują SFGame, a chcą mi pomóc w promocji strony też mogą to zrobić i ewentualnie wyłączyć obserwowanie profilu (przycisk "Obserwowanie").

Link:xxx

Pozdrawiam, Hinsu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...