Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słabsze textury lol, czy coś pomogą?

szymano123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam takie pytanie do Was. Mój laptop niestety przegrzewa się podczas gry, wszystkie textury mam na low, cienie wyłączone. Lagów nie odczuwam, mam te 40/50 fps. Jeśli wgram słabsze textury to pomoże to coś? Pewnie napiszecie "wyczyść go, czy coś". Chętnie, tylko gdy laptop był w serwisie to tak zjechali jedną śrubkę, że nie da się jej odkręcić. 

Opublikowano

Pewnie większość przez to że masz syf w środku.

Spróbuj może kupić jakąś podkładkę chłodzącą chociaż z tego co mi znajomi mówili to mało pomaga.

Opublikowano

Pewnie większość przez to że masz syf w środku.

Spróbuj może kupić jakąś podkładkę chłodzącą chociaż z tego co mi znajomi mówili to mało pomaga.

Też tak myślę, że to przez ten kurz. Kilka miesięcy temu grałem na medium z cieniami bez przegrzania. Podkładka niestety gówno daje, może te 2, 3 stopnie C.

Opublikowano

Jeśli nie możesz odkręcić to idź do serwisu i powiedz że to oni zawalili i mają to odkręcić. Spróbuj przystawić rurę od odkurzacza do kratki wentylacyjnej i wyssać kurz.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Polecam ci program GBoost, oraz LolClientSuspender : ) Bardzo przydatne programy . Miałem tak samo jak ty. Też mi się laptop przegrzewał. Podczas przegrzewania w grze mialem 20 fps - 30 fps, po oczyszczeniu, zastosowaniu wszystkich wczesniej wymienionych rzeczy ( Gboost and lcs ) fps'y w grze skoczyły mi praktycznie do 100-150 : ) Czasami tam do 80 schodzi, ale to rzadko ;p 

Opublikowano

Musisz wyczyścić laptopa od wewnątrz. Nie jest to trudna sztuka, troszkę zabawy z rozkręcaniem. Też ostatnio miałem ten problem, przeczyściłem i działa jak nowy. Na necie masz dużo różnych tutoriali, jednak jeśli czujesz się niepewnie, to oddaj go do serwisu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...