Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Clan Battle

Aw23ral

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam klan @TheRockys, zagrałem już kilkanaście ClanBattle (wygrałem 8 albo 9 - przegrałem 2 razy. Grając na Khali/Marien/Banish Garden zawsze 2 na 2 i w dwóch przypadkach 3 na 3 z kumplami z klanu) Mimo to nadal gdy wejdę w rubrykę My Clan nie pokazuje ile mam mam punktów, tzn. pokazuje ale wszędzie 0 (zero). Clan Points 0. Clan expensive 0  Ostatnie mecze klanów (czy coś takiego) Record match czy coś takiego i nie ma tam absolutnie niczego. Dlaczego te rubryki nie są uzupełnione ? mimo, że grałem kilkanaście meczów nie mamy ządnego rankingu, nie mamy niczego tak jakby nic się w tym klanie nie działo. Nie ma nas w top 30 klanów w ogóle nie ma nic.

Dlaczego te rubryki nie są regularnie uzupełniane ? Co się dzieje ?  Proszę o pomoc.

Opublikowano

Zalicza tylko i wyłącznie 4v4 także sie nie dziw, że Ci nie nalicza.

Do pierwszej 30 żeby się dostać to nie jest łatwo a widzę, że ty po około 10 cw chcesz być w 30. 

My mamy rozegrane prawie 700 CW z czego 62% wygrane i jesteśmy na miejscu 17.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Dziękuje. Jeżeli tylko 4v4 to na przykład nie można grać większych bitew w tych klanach. Jak na przykład DeadMatche do 16  czy 24 uczestników. To znaczy można ale te fighty nie są zaliczane?

Jeszcze jedno pytanie. Czy można jakoś zaprosić danego użytkownika do klanu czy sam ten ewentualny members musi się zgłosić do nas i inaczej się nie da?

Opublikowano

Dziękuje. Jeżeli tylko 4v4 to na przykład nie można grać większych bitew w tych klanach. Jak na przykład DeadMatche do 16  czy 24 uczestników. To znaczy można ale te fighty nie są zaliczane?

Jeszcze jedno pytanie. Czy można jakoś zaprosić danego użytkownika do klanu czy sam ten ewentualny members musi się zgłosić do nas i inaczej się nie da?

Raczej można warunkiem jest tylko, że musi byc 4vs4 minimum, lub więcej

Gracz musi sam się "zapisac" do clanu.

320551442138510845087.png
Opublikowano

Tutaj warto dodać, że wystartować musisz 4v4 jeżeli potem wyjdą to CW nie zostanie zaliczone, jest pare wyjątków takich jak np to, ze jest np 6:3 dla was w rundach, jeden z przeciwników wychodzi to wy w tej samej rundzie musicie zakończyć ten mecz patrząc na mój przykład musicie wygrać runde i potem nastepuje koniec meczu 4v3 ale w ostatniej rundzie jeszcze było 4v4 tylko wyszedł w trakcie.

Warto nadmienić, ze na faveli nawet jak przeciwnicy wyjdą to i tak zostanie to zaliczone jako zwycięstwo, natomiast explosive mecz musi być zakończony tak jak napisałem powyżej. Pozdrawiam.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Zalicza tylko i wyłącznie 4v4 także sie nie dziw, że Ci nie nalicza.

Do pierwszej 30 żeby się dostać to nie jest łatwo a widzę, że ty po około 10 cw chcesz być w 30. 

My mamy rozegrane prawie 700 CW z czego 62% wygrane i jesteśmy na miejscu 17.

Z jakiego klanu jestes?;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...