Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Konto, a stare konto

KociaczekKC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie, mianowicie mam w lolu nowe konto, a na starym koncie mam dosyć dużo: Skinów, postaci, ikon przywoływacza (konto nie jest zbanowane, ani nie było)

Więc tak, Jakbym napisał do supportu żeby mi przenieśli skiny, ikony i postacie na nowe konto, a stare zbanowali, Jest taka wgl. możliwość?

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości. Riot nie zajmuje się tego typu sprawami, gdyż zrobiliby sobie dodatkową pracę na życzenie.

Na dodatek złodzieje kont mieliby ułatwienie.

Swoją drogą... Dlaczego chcesz przenieść wszystko na nowe konto? Ze względu na zmianę loginu? (innej opcji tutaj nie widzę)

Opublikowano

Zmieniam konto bo:

- Nick (niestety youtuber nie ma łatwo, a spam trochę wnerwia mimo że już nie nagrywam)

Edit: A kiedyś czytałem (nie pamiętam już gdzie) ale jednemu ziomkowi przenieśli skiny na nowe konto.

PS: Temat można zamknąć, napisałem do supportu to się okaże czy mi przeniosą czy nie, najwyżej znowu wydam trochę kasy na skiny, lecz szkoda mi trochę "Dyrektorki Fiory" Bo aktualnie już jej nie kupie :(

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Zmieniam konto bo:

- Nick (niestety youtuber nie ma łatwo, a spam trochę wnerwia mimo że już nie nagrywam)

Edit: A kiedyś czytałem (nie pamiętam już gdzie) ale jednemu ziomkowi przenieśli skiny na nowe konto.

PS: Temat można zamknąć, napisałem do supportu to się okaże czy mi przeniosą czy nie, najwyżej znowu wydam trochę kasy na skiny, lecz szkoda mi trochę "Dyrektorki Fiory" Bo aktualnie już jej nie kupie :(

mzoesz 13900 ip nazbierac... w czym problem? a jak jutuber to ustawic opcje zarabiania i za 2 dni masz wsyzstkie champy ^^

Opublikowano

Nie ogarniam Cię. Wydałeś mnóstwo forsy na skiny to nie możesz wydać teraz 30zł żeby sobie nick zmienić?

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

Jak tak bardzo szkoda Ci rp po prostu uzbieraj te ip. Nic nie wydawając uzbierasz szybciej niż myślisz.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Lecz wolę jednak nowe konto, nie mam czasu żeby aż tyle grać i zbierać 13900ip, a rp mam ale co to jest wydać trochę na lol'a, stówa w tą czy w tą, komu to różnice robi. Normalnie nie zależałoby mi na skinach ze starego konta, lecz mam tam kilka skinów limitowanych i na nich głównie mi zależy, a fajnie też jest pograć od początku i każdy meczyk carrować.

Opublikowano

Jeżeli grasz na Eune to na niższych lvlach nie ma aż tak wielu smurfów. Ale często zdarza się, że trafisz na smurfy i mecz jest ciekawszy niż ranked... 

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

rp kidem i tak jestes to juz kurwa kup ta zmiane nicku

Crossfire EU - SnD.Gaming
Crossfire NA - .NoRuleS.

Opublikowano

No No Kociaczek ty zoofilu ^^

Nie przeniosą ci konta bo jesteś zbyt cienki w bicku żeby ci przenieśli :D

A tak serio to Nie Przenoszą Skinów/Postaci. Nie ma możliwości wymiany postaciami. Nie zmienią Nicku za damo (support).

I nie potrzebnie kłamiesz że masz spam

przecież ostatnio mówiłeś że nikt cie do gier nie zaprasza xDDD

Pzdr, Piecu :)

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Lecz wolę jednak nowe konto, nie mam czasu żeby aż tyle grać i zbierać 13900ip, a rp mam ale co to jest wydać trochę na lol'a, stówa w tą czy w tą, komu to różnice robi. Normalnie nie zależałoby mi na skinach ze starego konta, lecz mam tam kilka skinów limitowanych i na nich głównie mi zależy, a fajnie też jest pograć od początku i każdy meczyk carrować.

wut ? a na nowym koncie to też uzbierasz liczmy na 2 postacie za 6300 i już prawie jest 13900 pz nie rozumiem cię ...

oiadeb.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...