Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Newbie] Uzycie CD

Gość PiPr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ) Wyszukaj nazwe danego skilla !

- ja zrobie to na Berku

B )Szukamy w tabeli z naszym skillem linijki ( Compare 4 ####* )

-*plotek to liczba

to ta linijka ( compare 4 600000 ) Interesuje nas tylko 600000 i to idzie do uce

Enjoy Friends

Guide by Dziki aka PiPr and Jaś 4 MPCForum :>

Opublikowano

CoolDown - czas pomiedzy uzyciem skilla

btw

jesli zaczynasz gre to najpierw polecam servery globalne czyli normalne ^^ a zabawe z hakami radze zaczac po zaznajomieniu sie z gra

Opublikowano

Undetected Chea Engine juz raczej nie ma UCE .. jest tylko CE a zeby bylo niewykrywalne dobija sie Rootkita

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pr0 haxor nie wie ze jest taki uce nawet jest podany w twoim pieknym topicu ... zwie sie .... <fanfary> MHS ktorego to uzywam do UG :]

Przed ostatnim updatem na Xiu nawet dzialal ale teraz juz lipa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czekaj.. żal xD

Zapomniałem

Szukaj tak jak i inne < nie umiem Ci tego wytlumaczyc, ale zeby nie pojac trzeba byc ..>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zamiast sie bawic w jakies Compare to ..... www.tu_był_link.com pozniej wchodzisz w guides i masz:

Mage Skills v1.02 czy jakos tak i Knight / Acher Skills tak samo.

Tam masz podana wartosc CD i Execute Time.

Opublikowano

www.tu_był_link.com

czegos nie rozumiem mozesz napisac linka na pm

Podał link do konkurencyjnego forum..

Opublikowano

PiPr masz ty leb? Daje mu zeby mial wszystko przejzyscie to wyskakujesz z konkurencyjnym forum .......

DAWAJ JUZ SCREENY Z DOWODAMI NA TO ZE KALHQ JEST KONKURENCYJNYM FORUM HUSHAUAHA

JESTES NOOBEM JAKICH MALO, KOPIUJESZ TUTKI I ZMIENIASZ TEMATY W KTORYCH JEST PRAWDA NAPISANA ......

JESTES GOWNEM NIE MODERATOREM

MASZ ZIELONY KOLOR NAPISOW CO SWIADCZY O POTWIERDZENIU POWIEDZENIA ..... ZIELONY GLUPICH PRZYCIAGA

obraza.. ban na 3 dni

Opublikowano

Dla mnie nie obraza tylko prawda kolego ahahahhaa ty nie wiesz co to jest kalhq oO pozdro musiales duzo szperac po OBCOJEZYCZNEJ WERSJI

"tego" forum za tutkami hushuhahha tak samo na EP ,,,,,,,,

Opublikowano

Pipr modem? Z jakiej to racji? Nie ilość postów świadczy o inteligencji, co znakomicie widać na przykładzie Pipr'a.

PiPr mistrzu powiedz gdzie jest ta tabela

na poczatku wink.gif

(chyba)

a to ciekawe, czyżby pro "haxor" zapomniał podać tabelkę? Na dodatek nie wie co zamieszcza w swoich postach...

Ehh zaraz dam wam listę. Skoro nie można podawać linków do "konkurencyjnych" for, a stosować zasady Pipr'a nie zamierzam (CTRL+C), chwile to zajmie.

Jak powiedziałem, tak też zrobiłem. W załączniku macie podane wszystkie 4 compare.

compare.txt

sign.png
Opublikowano

Wlasnie YourFear GRATZ <33333 PiPr pewnie myslal o topicu z wartosciami serwera X-Perience ..... Wez ty PiPr pomysl zanim cos zrobisz ....

ADMIN WEZ MU RANGE MODERATORA GDYZ ON SIE NA NIA NIE NADAJE

Opublikowano

Ehh tym tutem to się nie popisał. za chwilę wrzucę swój tutorial na CoolDown'a (napiszę też jak zmienić szybkość rzucania np zaklęć przez maga i oczywiście jak rzucać stormy lub poison cloud bez straty many).

to skopiuj tez jak szybciej je rzucac, ok ?

Może skopiować też do czego ludzie (chyba nie wszyscy) maja mózg?

Ehh znów mi się pokazało to pedalsko wyglądające zielone wtrącenie naszego "eksperta" od kala. Chcę tu coś sprostować. Nie uważam się za pro, wiem że jeszcze dużo przede mną, ale ja przynajmniej staram się coś robić. Nie kopiuje tutoriali - inteligentni zauważa, idioci nie muszą.

Wiesz PiPr z całego tego forum Ty jako jedyny masz mi coś do zarzucenia. Jeśli będzie więcej głosów za tym, że się nie nadaję na to forum (z Twoim niezadowoleniem akurat liczę się najmniej) to nie ma problemu odejdę, ale jak na razie widzę to właśnie mój wcześniejszy post cieszy się największą oglądalnością.

sign.png
Opublikowano

dzieki YourFear dzieki a powiem tyle PiPr nadaje sie na moda lepiej niz polowa userow tego forum ja go tam lubie =]

Opublikowano

Grotos liczę się z Twoim zdaniem (każdy może mieć własne), ale...

dla mnie modem powinna być osoba zrównoważona, a nie ktoś kto pokazuje czego to on nie może, bo przecież jest modem i wie wszystko najlepiej.

Myślał, że mam 5 lat i nie zauważę jak skopiował mojego tuta do rootkita (tak racja zdążył zmienić raptem z 5 słów - gz jakiś postęp)?

sign.png
Opublikowano

Dodam ze jako moderator to on daje niejasne, nie do ogarniecia wrecz tutoriale bo mowi zeby zobaczyc do tabeli ktorej nie ma .....

Moze zacznij tez zmieniac swoje posty a nie jak nietykalny.

YourFear dal dobrego, kompletnego tuta wiec lepiej wywal te twoje nibytuty ..... niech bedzie 1 temat z CD hackiem i niech tam ludzie pisza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...