Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z renderowaniem w Camtasia Studio 8

FuBuPoL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam. :) 

Mam problem z programem Camtasia Studio 8 a mianowicie nagywam filmy programem Ation, wszystko ok, wrzucam filmik do Camtasia Studio 8, i kliikam tam żeby mi wysłało na jutuba film się tam renderuje, niby te paski na zielono się robią i na samym końcu jakiś error ocurred że nie można dodać filmu i że mam to zrobić ręcznie albo usunąć projekt..

Proszę o pomoc, bo te filmy ważą za dużo a nie wem jak mogę zmieniajszać ich wagę  nie tracąc na jakości zbyt dużo a gubiąc tą wagę. :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja to robię tak, że Action nagrywa mi w .avi 

Potem włączam ten film przez Camtasia Studio 8 , dodaję go na timeline , zaznaczam całość na tym pasku na dole i daję to share to youtube...

Przy wrzucaniu na timeline filmu, zaznaczam, że ma być to film na Youtube, tam podajże się rozdzielczość wtedy zmienia. :) 

Jeżeli robię to źle, to powiedz mi jak powinienem to zrobić. :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W Cs7 występuje ten sam błąd bo kilka razy też próbowałem wrzucić od razu na yt i mimo że czekałem aż film się przetowrzy to nic to nie dawało. Myślę że ta funkcja służy do przesyłania takich hmm.. "byle jakich filmów" najlepiej samej ścieżki audio. 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...