Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać żeby wygrać?

TheMatrixen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Może i nie jestem najlepszy , ale wiem że nie będę . bo coś mi nie idzie. 

Więc mam pytanie co polecacie zrobić aby częściej wygrywać ? 

Jakie modyfikacje , i inne żeczy :)

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

Strzelaj do czerwonych, (mój tata tą wiedzę próbuje przyswoić od ponad roku i jak na razie mu nie idzie).

Top: Znajdź sobie klan gdzie szkolą newbie i oglądaj jak grają najlepsi na yt. Ja się w ten sposób uczę grać.

Opublikowano

A jakie mody polecacie które mogły by mi pomóc ?

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

A jakie mody polecacie które mogły by mi pomóc ?

Celownik jakiś (Lepiej się celuje), XVM - statystyki graczy, HitZones - pokazuje słabe punkty wroga. 

Opublikowano

Oprócz tego laser pointer, foliage remover, tracers, zoom in/out, z celowników polecam deegie ale nie ma na 8.11, shaded hitzone'y dendyta.

Z stylu gry zadawaj jak najwięcej DMG przeciwnikom którzy stanowią zagrożenie a nie niskim tierom czy AFK.

Oprócz tego pooglądaj YT - jak masz czołg VI+ to popatrz na udane powtórki o nim(bardzo dużu tego jest na wotreplays) i spróbuj wywnioskować jak się nim gra.

Opublikowano

Jimbo fajny celownik, polecam, mozesz tez tekstury czolgow (weak spoty) sciagnac, widzisz wtedy slabe punkty czolgow- gdzie sztrzelac

Opublikowano

-Pooglądaj na YT jak grają danym czołgiem którego posiadasz.

-Na początek popatrz co Cię tutaj interesuje i zainstaluj do WoT'a http://www.mpcforum.pl/topic/1082528-spis-modyfikacji-na-wersje-811/

-Staraj się nie pchać samemu do przodu z nadzieją że wszystkich rozwalisz tylko poczekaj aż wyjadą grupką i wtedy za nimi.

-Od IV tieru nie radze ci często strzelać w wieże bo rykoszety często siadają  no chyba że w górną klape tam gdzie załoga wychodzi ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...