Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nerf Jinx

Rorschach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lol, jak się NAPRAWDĘ mainuje jakąś postać to żadne nerfy nie powinny robić ci żadnego problemu. To, że postać dostaje nerfa to nie znaczy, że stanie się teraz nie grywalna. Ludziom powoli zaczyna się pierdolić w głowie.

Opublikowano

Dokładnie, jak sobie kupisz jakiegoś op champa i mówisz 'o, to mój main - będę sobie grał nim częściej niż innymi postaciami' to to nie jest mainowanie

Kiedy mainujesz postać uczysz się jej mechaniki, więc tylko rework może Cię jakoś przygwoździć.

Don't touch me, bitch I'm famous

Opublikowano

Tak jak wyżej napisali, nie zmieniają działania jej skilli, tylko osłabiają je, co nie jest dziwne skoro jej ult był zbyt mocnym globalnym skillem względem pozostałych postaci o globalnym zasięgu.

Ja na ten przykład mainowałem Teemo i Jax'a, teraz mainuję supporty, w szczególności Annie, jakoś nerf jej stuna mi nie przeszkadza, bo przy dobrym ADC to tak naprawdę stun nie był wykorzystywany w 100% bo cel padał przed zakończeniem stuna.

Więc, jeżeli faktycznie mainujesz Jinx, to nic nerf nie zmieni, ale jak nagle zmienisz maina to tak naprawdę wcale nie mainowałeś Jinx.

Opublikowano

Ale jej ult będzie strasznie słaby i useless, ledwo teraz jak ktoś ma mało hp i go trafisz to możesz go dednąć, a jak nerfa dostanie to wiadomo, koleś będzie musiał mieć 50 hp żeby paść..

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Nie wiadomo w 100% czy dostanie nerfa. Ale jak już dostanie to nie znaczy że nie będzie nadawała się do gry.. Riot chyba myśli, przynajmniej mi się tak wydaję.

Opublikowano

Ale jej ult będzie strasznie słaby i useless, ledwo teraz jak ktoś ma mało hp i go trafisz to możesz go dednąć, a jak nerfa dostanie to wiadomo, koleś będzie musiał mieć 50 hp żeby paść..

Ty wiesz

Don't touch me, bitch I'm famous

Opublikowano

Ult na 1 poziomie skilla ma ~100 dmg więc nie. Nie będzie musiał mieć 50 hp żeby paść. Do tego istnieje jeszcze takie coś jak "przebicie pancerza" przez co dmg z ulta ignoruje pancerz. Pozdrawiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...