Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję pliki+stronę serwera Avestia

MultitabsDesign

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze to nie polecam bo jesteś poprostu złodziejem , Oszustem itp : http://www.mpcforum.pl/topic/1150131-oferuje-plikistrone-serwera-avestia/

Serdeczne JP dla tego pana ponieważ sprzedaje pliki po raz 2 a może nawet więcej  ; 

http://allegro.pl/pl...html#tabsAnchor - stare 

http://allegro.pl/Sh...item=3979458538 - nowe

To jest nie fer dla tych którzy kupili te pliki bo ktoś zrobi sobie serwer na takich samych plikach i tylko przejebał 3 stówy tak samo ten kto kupił 2 również przejebał ponieważ ten 1 bedzie miał serwer na tych samych plikach . Poprostu ten o to tutaj ludz oszukuje ludzi   :)

Pzdrawiam i JP szampan.

8b1a302856_wypierdalaj_.jpg

Opublikowano

ts5j.png

baza + pliczki są na kompie. Jedyne co w tym wszystkim było przydatne to parę skryptów..

Przecież te pliki są robione na sf Estiusa.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

zwykły oszust sprzedaje kradzione pliki bo wydymał ludzi którzy robili u niego serwer 

Sponsor, który następnie sprzedaje pliki których autorem nie jest? Chuja do dupy powinieneś za to dostać. 

Ta  chciało by się... To ,że sprzedaje pliki ,które sam kupił od Daniela to oznacza,że jest złodziejem? Bo jako sponsor spisuje się dobrze.Elo

Opublikowano

Przecież te pliki są robione na sf Estiusa.

Nie wiem na czym są robione , dostałem je jakaś godzinę po upadku tego syfu nic w nich ciekawego nie ma questy to pisał jakiś totalny baran + 80% jest z mpc. Jedyne co to sobie emaile z bazy wziąłem kiedyś się przydadzą.

@topic

daniel to złodziej nie polecam.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Coraz wieksze mam wątpliwości co do zakupu tych plików. Jutro miałem wykonać przelew o czym był poinformowany sprzedający a pliki widze w dalszym ciągu są na sprzedaż i pojawia się nowy temat.

Sprzedający również twierdzi, że serwer nie ma bugów... W takim razie dlaczego je sprzedaje, hm ?

Skoro serwer jest w pełni dopracowany to może śmiało go postawić skoro jest sponsorem.

Opublikowano

Coraz wieksze mam wątpliwości co do zakupu tych plików. Jutro miałem wykonać przelew o czym był poinformowany sprzedający a pliki widze w dalszym ciągu są na sprzedaż i pojawia się nowy temat.

Sprzedający również twierdzi, że serwer nie ma bugów... W takim razie dlaczego je sprzedaje, hm ?

Skoro serwer jest w pełni dopracowany to może śmiało go postawić skoro jest sponsorem.

nie kupuj nie warto ..

3326577568.png

Opublikowano

Łączny czas działania serwera na tych plikach przez 3 dni wyniósł ~ godzinę. KUPUJ, WARTO !

Opublikowano

Łączny czas działania serwera na tych plikach przez 3 dni wyniósł ~ godzinę. KUPUJ, WARTO !

Nie ogarnięcie administracji, Shad3rs i koledzy tak majo.

Opublikowano

No nie gadaj?

Nie no wiesz, wolę uprzedzic ludzi, bo Ty zapewniasz ich, że PLIKI są chujowe, a nie ADMINISTRACJA.

@Endymion

Autor tych plików też nie jest ich autorem, lol.

Opublikowano

Nie no wiesz, wolę uprzedzic ludzi, bo Ty zapewniasz ich, że PLIKI są chujowe, a nie ADMINISTRACJA.

W tym przypadku całość jest chujowa, wiem co jest w tych plikach.

Opublikowano

wy wszyscy wiecie co w nich jest, kto jest ich właścicielem, lecz nikt ich nie ma, pozdrawiam :)

76202667778096673396.jpg

Pozdrawiam multikonto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...