Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Origin

Miksterek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, podczas próby finalizacji zamówienia BF'a 4 ( przez PSC ) napotkałem problem z przeciążeniem i musiałem resetować Origin.. teraz mam takie coś i nie wiem gdzie teraz wpisać te kody...

1392499165-U389521.jpg

Opublikowano

No to będzie mały problem.. najszybciej będzie jak skontaktujesz się z pomocą techniczną poprzez live chat i poprosisz o anulowanie zamówienia.

Po tym od nowa zamówisz grę, zapłacisz i będzie dobrze. Możesz też od razu zamówić drugi raz grę, jednak nie mam pewności, co stanie się z poprzednim zamówieniem.

Prawdopodobnie będzie cały czas i może po jakimś czasie wygaśnie.

Opublikowano

Wypełniłem wszystko i teraz jest:

1392500652-U389521.jpg

Dobra połączyłem się przez Amerykański czas oczekiwania 1 godzina klikam żeby połączyć i bład

1392500943-U389521.jpg

Opublikowano

Oni od pewnego czasu mają problemy. Jeżeli odświeżenie strony co jakiś czas nic nie da to pozostaje do nich pisać e-mail/dzwonić, bądź zignorować obecne zamówienie i złożyć drugie.

Opublikowano

Dobra mam:

1392501593-U389521.jpg

Tylko teraz pytanie w ile odpowiedzą i czy jak zignoruje zamówienie to czy nie wyciągną jakichś konsekwencji prawnych? Bo zamówienie zostało złożone...

Opublikowano

Ja kiedyś miałem podobną, tyle, że z paypalem. Żadnych konsekwencji nikt mi nie wyciągną. Jeżeli jesteś już na live chat'cie to kwestia 10-15 minut do rozwiązania problemu. Ostatnio tyle mi bynajmniej to zajęło. 

U nich obecnie jest godzina 17:10.

Opublikowano

Dobrze to napisałem? Bo już minęło 20 minut.. W sensie czy to ten live chat

Chyba jednak źle, bo jak znalazłem okno gdzie jest Live Chat to pisze obok, że obecnie nie ma nikogo.

Zmieniło się na '' Błąd płatności '' czyli co teraz?

Opublikowano

Dobrze to napisałem? Bo już minęło 20 minut.. W sensie czy to ten live chat

Chyba jednak źle, bo jak znalazłem okno gdzie jest Live Chat to pisze obok, że obecnie nie ma nikogo.

Zmieniło się na '' Błąd płatności '' czyli co teraz?

Czyli płatność tak jakby została anulowana, ponieważ nie była zrealizowana. Zamów drugi raz grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...