Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupic czy pobrać?

KaPi666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, postanowilem ze powroce na TF2, Przybylo wiele nowosci, Z ktorych sie ciesze. Niestety gracze ktorych znalem, byli tzw Napkami. Ale teraz gdy chce wrocic, widze ich staty 89/12 ;__;

Mam dosyc pieniedzy aby wykupic polowe IS'u z Metina xD.

Mam pytanie, Czy kupywac TF2 z Orange Boxa

Czy pobierac za darmo ze steama? Na wiele mi to nie wyjdzie. Dopoki na moim koncie nie pojawia sie ,,Kupione Gry''. Nie bede mogl kupywac ani handlowac itemkami. Jedynie testować.

Opublikowano

Nie rozumiem pytania. Chyba raczej to Twoje własne zdanie czy chcesz orangeboxa czy grać na ograniczonej darmowej wersji. Apropo 89/12 to chyba na nightteamie albo innym saingst (czy jakoś tak się nazywała ta sieć).

Opublikowano

Dobrze juz sie dzieciaczku nie przechwalaj ze masz tyle kasy , zeby miec premium wystarczy kupic katapulte za 7 eurocentow wiec nie wiem po co kupowac orangeboxa

Opublikowano

Dobrze juz sie dzieciaczku nie przechwalaj ze masz tyle kasy , zeby miec premium wystarczy kupic katapulte za 7 eurocentow wiec nie wiem po co kupowac orangeboxa

Żeby mieć taniej inne, ciekawe gry?

A ty może tak się nie zachowuj w stosunku do innych, bo tu pokazujesz ile masz lat, "dzieciaczku"

Opublikowano

nie wiem po co kupowac orangeboxa

Dostajesz wszystkie Half Life'y (oprócz HL1) i Portala 1 ;) Warto.

Dobrze juz sie dzieciaczku nie przechwalaj ze masz tyle kasy

Bo 50zł za 5 gier to naprawdę duuuużo, no nie?

Opublikowano

Kim Ty w ogóle jesteś, że śmiesz  się do mnie tak wyrażać? Kim ja jestem? Kimś kto wie o Source więcej niż Ty o całym internecie.

Dostajesz wszystkie Half Life'y (oprócz HL1) i Portala 1 ;) Warto.

Bo 50zł za 5 gier to naprawdę duuuużo, no nie?

HL2, EP1, EP2, P1, TF2 jak pamiętam.

Opublikowano

I Half Life Lost Coast (choć to raczej ciekawostka a nie gra :P )

Dokładnie mały dodatek, przejście zajmuje ok. 20 minut, nie ma zbytnio związku z fabułą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...