Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Game booster

srelex1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy te programy coś pomagają w grze ? 

I jaki game boster jest najlepszy aktualnie posiadam 4.1 coś tam coś tam i nie widzę żadnych zmian jakiś wielkich 

oiadeb.gif

Opublikowano

Zdecydowanie pomagają.

Polecam Razer Game Booster. Świetny i przejrzysty program. Dodatkowo możesz go włączyć/wyłączyć za pomocą skrótów klawiszowych. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Dziwne. Mi ten program kompletnie nie zwiększa fpsow. Może działa tylko na starszych pc.

Opublikowano

Jeżeli ma się mało ramu to jak najbardziej, programik wyłacza nie potrzebne aplikacje działające w tle. Przy 4gb+ ramu ten program jest bezużyteczny.

Nie zgodzę się. Mam 6gb ram'u + 2gb gpu i program działa.

Wiem bo dziś zainstalowałem nowe sterowniki i trochę przycinało, a po włączeniu boostera, gra chodziła płynnie jak prze aktu. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Nie zgodzę się. Mam 6gb ram'u + 2gb gpu i program działa.

Wiem bo dziś zainstalowałem nowe sterowniki i trochę przycinało, a po włączeniu boostera, gra chodziła płynnie jak prze aktu.

No to napewno gb ci nie pomógł. Niby jakim cudem program, który tylko powoduje mniejsze zurzycie ramu mógł ci poprawić fpsy, zwłaszcza, że masz 6gb ramu?

Opublikowano

No to napewno gb ci nie pomógł. Niby jakim cudem program, który tylko powoduje mniejsze zurzycie ramu mógł ci poprawić fpsy, zwłaszcza, że masz 6gb ramu?

Ten program nie tylko zmniejsza zużycie ramu, zamyka także zbędne procesy obciążające procesor = więcej FPS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...