Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki fps

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zainstalowałem dzisiaj BF3 grałem na multi i wszystko wydawało się ok miałem 70 FPS stałe na niskich. Na każdej mapie nie miałem problemu z fps, grałem dosyć długo.

Postanowiłem zaaktualizować sterowniki, zainstalować injector i wgrać plic user.cfg go większej wydajności. Po wykonaniu tych czynności nie mogę grać spadki fps są co chwilę. Najgorzej jest gdy ktoś strzela albo przybliżam celownik... Czego to wina?  Sprzęt swój już pisałem wiele razy w tym dziale. Do tego to nie jest wina sprzętu, bo przed instalacją tych rzeczy wszystko działało i było grywalne.

Opublikowano

Witam, zainstalowałem dzisiaj BF3 grałem na multi i wszystko wydawało się ok miałem 70 FPS stałe na niskich. Na każdej mapie nie miałem problemu z fps, grałem dosyć długo.

Postanowiłem zaaktualizować sterowniki, zainstalować injector i wgrać plic user.cfg go większej wydajności. Po wykonaniu tych czynności nie mogę grać spadki fps są co chwilę. Najgorzej jest gdy ktoś strzela albo przybliżam celownik... Czego to wina?  Sprzęt swój już pisałem wiele razy w tym dziale. Do tego to nie jest wina sprzętu, bo przed instalacją tych rzeczy wszystko działało i było grywalne.

najprostszym sposobem będzie usunięcie tego user.cfg

Opublikowano

Możliwe, że to wina Injectora, usuń go i config również.

“Live your life, no matter what that life is.” - Corey Taylor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...