Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Karta Sieciowa

Tomex1100

Pytanie

Opublikowano

Siemanko mam w zasadzie wziaść internet w UPS/Vectra 20-50mb/s jednakże nie jestem pewny czy na zintegrowanej karcie będzie mi ono działało gdyż mam jakieś problemy ponieważ już wejścia audio mi nie działają, i mam pytanie czy taka karta jeżeli można ją tak nazwać:

2099F305-9C56-4E20-8790-AB3CFA25DA57.JPE

Będzie spełniała swoje zadanie ? Jakie przepustowości można na nim przeciągać i ostatnie pytanie czy będzie działać ona jak normalna karta sieciowa?

Link do strony:

http://allegro.pl/karta-sieciowa-ethernet-usb-10-100-mbps-lan-rj45-i3908841271.html

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Audio, a sieciówka to są 2 inne sprawy, lepiej sprawdź pierw na integrze z PC, bo na bank jest lepsza od tej, co Ty podałeś.

Wracając do tematu - tak, będzie działać, ale będzie gorsza od integry.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Tak to jest normalny internet kablowy, WIFI nie chcę bo nie wiem czy znajdę w miarę tanią kart wifi do pc i czy oba będzie na tyle wydajna jak przez normalny kabelek;)

Opublikowano

reffresh.

Nie wiem zbytnio czy moja zintegrowana karta działa jednakże w panelu jest:

33h18m.jpg

Oraz po zapingowaniu:

invqb8.jpg

Czyli karta działa mi normalnie ? i jak podłącze normalnie kablowo to będzie działać ? Bo nie wiem czy decydować się na zakup nowej gdyż trochę się przestraszyłem bo wejścia na AUDIO mi nie działąją zintegrowane i byłem pewny, że wejście na kabel internetowy też bd zepsute.

Opublikowano

Bardziej polecam Vectre niż UPC, sam teraz mam neta z vecry 65+ mb/s super chadzia. Do vectry dostajesz modemorouter cisco, routerek pod bnc ale routerek ma wifi,8 wyjść rj45 i automatyczne aktualizacje od dostawcy czyli od vectry.

Opublikowano

@UP

Właśnie nie :/

bo to było tak że wyłączyłem PC i już nie działało,. instalowałem setki razy chipsetu płyty itp itd :) ale nie działa :/

Dzięki panowie ! :) Wezmę z UPC 60mb/s :) Pozdrawiam:P

Opublikowano

Działa, jakby nie działała, to by Ci jej nawet nie wykrywał.

A podejrzewam, że nie masz wgranych sterowników audio lub masz wyciszony głos w ustawieniach sterownika.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...