Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymagania CS:GO.

GandziaPayGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam zamiar Kupic Cs go Tylko jeden problem

Mianowicie taki:

Procesor Inter® Corei302328M CPU @ 2.20GHz

Ram 4 Gb

Typ Systemu Windows 8 64 Bitowy procesor x64

Karta Graficzna Interl® HD Graphics 3000

czy mi na tym pójdzie ?

Opublikowano

Wymagania Systemowe (PC)

System: Windows® 7/Vista/XP
    Procesor: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 procesor lub lepszy
    RAM: 1GB XP / 2GB Vista
    Miejsce na dysku twardym: Co najmniej 7.6GB przestrzeni
    Karta graficzna: Karta graficzna musi być 256 MB lub więcej i powinna być kompatybilna z DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 3.0

Powinno chodzić :)

Zapraszam na JailBreak do wspólnej zabawy, im nas więcej tym większa zabawa !

Kiedyś za moim pośrednictwem startowały najlepsze nocki jailbreak, na serwerze cs-soplica ! Teraz mam swój serwer, na który was zapraszam. Dnia 5.04.15r. o godz. 01:00 odbędzie się Noc Jailbreak ! Zapisy na Forum (dział jailbreak -> sprawy serwera - Zapisz się, startujemy o 01:00 !

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Opublikowano

Nie będzie, słaby lapek (wszystko słabe, nie tylko intelowska grafika.)

jak czytam takie posty to mam bekę, słaby ale CS: GO powinien śmigać, choć mankamentem jest tutaj grafika to powinna dać radę

na moim laptopie: AMD 2x 2.30 GHz, 3GB ram, ATI Radeon Mobility HD 4250, Win 7 64 bit

gra na najniższych detalach działa dobrze, czasami mam tylko lagi ale spowodowane są one łączem

jak boisz się o stratę hajsu to sobie kup w promocji na steam, co jakiś czas się pojawia, a na święta wielkanocne będzie prawdopodobnie wyprzedaż i pewnie znowu pójdzie -90%

Opublikowano

jak czytam takie posty to mam bekę, słaby ale CS: GO powinien śmigać, choć mankamentem jest tutaj grafika to powinna dać radę

na moim laptopie: AMD 2x 2.30 GHz, 3GB ram, ATI Radeon Mobility HD 4250, Win 7 64 bit

gra na najniższych detalach działa dobrze, czasami mam tylko lagi ale spowodowane są one łączem

jak boisz się o stratę hajsu to sobie kup w promocji na steam, co jakiś czas się pojawia, a na święta wielkanocne będzie prawdopodobnie wyprzedaż i pewnie znowu pójdzie -90%

Kupi, będzie miał +/- 5-10fps?

Inter® Core™i302328M CPU @ 2.20GHz Interl® HD Graphics 3000 - Tyle. ram pewnie też 1333 jakiś noname, a temperatury będą takie że frytki będzie smażył. Więc prosze zamilcz.

55555

Opublikowano

Kupi, będzie miał +/- 5-10fps?

Inter® Core™i302328M CPU @ 2.20GHz Interl® HD Graphics 3000 - Tyle. ram pewnie też 1333 jakiś noname, a temperatury będą takie że frytki będzie smażył. Więc prosze zamilcz.

icon_lol.gificon_lol.gif

naucz się czytać ze zrozumieniem, a nie pajacujesz. piszesz tutaj o wymaganiach tej gry jakby były nie wiadomo jak wysokie, po za tym w promocji jak kupi to straci z 10zł...

Opublikowano

Możliwe że zatrybi lecz musiałbyś grać na najniższych detalach a i tak byś miał lagi, więc raczej nie polecam kupować ;]

sygn2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...