Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Usunąłem Pando Media Booster, i lagi ustały, ale teraz mam 70 pinga, i tak co 3 minuty na pół minuty nawet 500. To nie internet, mam tak tylko w lolu. Nawet w Battlefield 3 na 64 graczy mam 60 pinga. 

Opublikowano

Spróbuj skorzystać z WTFast:

http://www.mpcforum.pl/topic/1121469-rozwiazanie-problemu-z-lagami/

Aaa... i sprawdź na jakim kanale działa router i ustaw na taki z najmniejszymi obciążeniami.

Program do sprawdzania:

http://www.metageek.net/products/inssider/

A nie dałoby rady bez jakichś programów? Wątpię żeby to były jakieś wirusy ale wyglądają podejrzanie. 

Opublikowano

strasznie dużo osób co ma dystrybutora internetu multimedi ma problem z lagami w launcherze i w grze

Multimedii nie mam na stówe.

Opublikowano

Jano900 miałem dokładnie ten sam problem, dzwoniłem na infolinię do tp, miła pani odpowiedziała, że wszystko załatwią i będzie cacy, będę zadowolony. Dupa. Było to samo, zadzwoniłem drugi raz ta sam śpiewka, zgłosiłem uszkodzenie linii przez portal orange - też nic to nie dało. Reinstal lola? Zero poprawy. Zdesperowany kupiłem nawet nową kartę sieciową, wynik bez zmian. Niedawno przeinstalowałem system i zdaje się że to pomogło bo skoków pingu i lagów nie ma wcale.

Opublikowano

Jano900 miałem dokładnie ten sam problem, dzwoniłem na infolinię do tp, miła pani odpowiedziała, że wszystko załatwią i będzie cacy, będę zadowolony. Dupa. Było to samo, zadzwoniłem drugi raz ta sam śpiewka, zgłosiłem uszkodzenie linii przez portal orange - też nic to nie dało. Reinstal lola? Zero poprawy. Zdesperowany kupiłem nawet nową kartę sieciową, wynik bez zmian. Niedawno przeinstalowałem system i zdaje się że to pomogło bo skoków pingu i lagów nie ma wcale.

No no już dla lola formata będę robił. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...