Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Smok Sobie Radzi

Bartas96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec czy oplaca sie grac smokiem na sdlongju s1 all mowia ze healer jest o wiele lepszy od smoka a moj kolega mowi ze smok lepszy bo jak ma krytyka na P i skille atakujace na P to jest najlepsza postacia do pvp

co mówicie!?

Pasjonat
Opublikowano

Wbij pomoc/skowyt/strzelajacy/blogo/talizman na P.

Dodaj w każdym itemie (6,7bon) 20 inta.

Kolczyki z niebiańskich, w broni i w tarczy w (1-5 bonach) też 20 to będzie 304 inta! pomoc i błogo po ~99%!

.

Opublikowano

Teoretycznie każdy pokona szamana, ale w praktyce to nim w pvp wychodzi najlepiej.

Wniosek, jeżeli się ktoś ubierze na ciebie to umierasz, aleeeee nikt na ciebie sie nie ubierze bo szkoda kasy więc na wojnach i pvp kosisz jak cholera. ;]

Opublikowano

no racja ale co bedzie jak mu taki woj mental walne z krytykiem 280k widzialem takiego juz albo jak ninja zapoda z chmurki 150k to tez pada i czapa

Opublikowano

wystarczy ze ktos zrobi kilka niespacjlnych itemkow na szamna sam takie mam i kazdego wsysam z chinolami jest problem ale nie z wszystkimi szaman jest slaba postacia i nic tego nie zmienii.

Opublikowano

wystarczy ze ktos zrobi kilka niespacjlnych itemkow na szamna sam takie mam i kazdego wsysam z chinolami jest problem ale nie z wszystkimi szaman jest slaba postacia i nic tego nie zmienii.

Zapraszam na fkyt2 jinno Virgin. xD

Jak na razie pokonują mnie osoby które włożyły kd 80% przeciwko mnie (a zaznaczam sama żadnego takiego nie mam). ;]

Jak smokowi wchodzi dużo krytów to nie ma takiej siły żeby ktoś się zdąrzł wypotować. Sama grając ninją nie potrafiłam ustać zmasowanego ataku krytów z czarów jednego smoka, mimo że miałam 70% absu. ;s

beztytuuwxp.png

Hihihihi ^^

• Dodaj nową pozycję...