Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Referale-błąd?

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem. Dzisiaj zauważyłem, że nie dostałem referala od kolegi który ma już 11lvl... Wchodzę na stronę patrze i jest napisane, że ma 7lvl, a tak naprawdę to ma 11poziom ? O co w tym chodzi. Minęło chyba już 7dni od wtedy i dalej nic :/

Opublikowano

Czekaj, nic więcej nie możesz zrobić, myślałem że jest na to 72h, ale jak sprawdziłem to na PRZYZNANIE NAGRODY jest 72h, czy pozostaje czekać.

Na dole masz udane zaproszenia podaj mi datę która tam piszę, tak poczekaj masz jeszcze 3 dni i pisz do suppa.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Tutaj link z całej listy udanych zaproszeń-  

http://scr.hu/1s68/f1lm5

Chodzi o tego co podkreśliłem. Na Eune ma 11poziom... 3dni minęły już dawno...  Przed chwilą zrobiłem swojego refa takiego co gram jak mam lagi i też mi na razie nie zaliczyło i jest napisane 8lvl, ale to poczekam...

Opublikowano

Tutaj link z całej listy udanych zaproszeń-  http://scr.hu/1s68/f1lm5   Chodzi o tego co podkreśliłem. Na Eune ma 11poziom... 3dni minęły już dawno...  Przed chwilą zrobiłem swojego refa takiego co gram jak mam lagi i też mi na razie nie zaliczyło i jest napisane 8lvl, ale to poczekam...

Tak jak pisałem, to po prostu wymaga odświeżenia, a nigdzie nie znalazłem dokładnego maksymalnego terminu, kiedyś jak robiłem masowo (153 refy mam :)) to czekałem na jednego chyba z 3 tygodnie, to zależy kiedy to się odświeży.

PS.

Zawszę możesz już napisać do suppa, no ale oni ci napiszą że system wymaga odświeżenia etc.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Ok dzięki :)

Dupa! Mojego refa którego dzisiaj wbiłem przed chwilą zaliczyło a kumpla dalej nie! :/ Ja już kurczaki nie wiem ;v

Opublikowano

Poczekaj do końca miesiąca.

Możesz spróbować napisać do tego supportu. Jednak nie wiem czy ci to coś da. Ale wiesz, zawsze warto spróbować.

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...